čtvrtek 19. května 2016

Gorenje trouba manual

Code appliance is digit number, which can be found on the rating plate of the appliance or the warranty card. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně.


Also view the frequenty asked questions at the bottom of the page for useful tips about your product. DirecTOUCH - výsuvné prosvětlené knoflíky - sonda na maso - dnímatelné skleněné dveře pro snadn. Namísto předcházejících umožňuje trouba Superior využití až úrovní současně. Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let.


Access PDF or View Online. Safely Download Cuptor incorporabil BO636E11X. To umožňuje optimální cirkulaci vzduchu kolem pečeného jídla, aby bylo jemné a šťavnaté zevnitř a úžasně křupavé zvenčí. Vzduch v litrové troubě se zapuštěnými stranami je ještě lépe distribuován, což. The instructions should aid you in getting familiar with your new appliance.


Please, read them carefully before using the appliance for the first time. In any case, please make sure the appliance was supplied to you undamaged. Vstavané rúry gorenje na pečenie ponúkajú inovatívne konštrukčné riešenie - dômyselné umiestnenie vykurovacích prvkov zaisťuje dokonalé pečenie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektrická vestavná pečící trouba Vážený spot řebiteli!


Tato pečící trouba byla vyrobena pro pou˜ití v domácnosti. Pro balení výrobků pou˜íváme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí znovu předělat (recyklovat), deponovat nebo znehodnotit. Za tím účelem jsou označeny také obalové materiály.


It is built with the highest technologies and cutting edge energy efficiency. Pro rychlejší hledání můžete využít výhledávání v pravé části obrazovky. Vestavná trouba BO717ORAW.


ROZMĚRY: Průměr topné spirály : 20cm. VESTAVNA TROUBA GORENJE BO647A30XG OKAY. Díky rovnoměrné cirkulaci vzduchu a zaoblenému tvaru trouby nedojde během pečení k míchání chutí a vůní.


Pečení na více úrovních využijete především při pečení pizzy a pečiva. Vnitřní objem trouby je l. Buď si pořídíte nezávislý spotřebič s vlastním ovládáním, nebo troubu připravenou k propojení s varnou deskou se společným ovládacím panelem. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Trouba je vybavena pečícími. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. V průběhu celé historie lidstva byla kuchyně místem, kde se odehrávaly všechny důležité věci.


Rajské vůně koření vás zvou znovu prožít kulinární. Seite než Zavoláte opraváře V případě, že mikrovlnná trouba vůbec nefunguje, nebo se nerozsvítí displej, popř. Zkontrolujte, jestli je trouba správně připojená do elektrické sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky