úterý 10. května 2016

Dětské sedátko na wc se schůdky

Spolu se stupátkem přibližuje vašemu dítěti možnost začít toaletu používat. Je úrčeno pro děti od měsíců do let. Maximální zatížení je kg.


Je vybaveno nastavovacím kolíkem, pomocí kterého sedátko uzpůsobíte. Dětské barevné sedátko na WC měkké s obrázkem.

Je lehce omývatelné a díky svému tvaru zaručuje Vašemu dítěti bezpečí a pohodlí. Zvýšená přední část zabraňuje úniku moči. Má plastové úchyty a sedací část je měkká a potažená PVC. Ideální pro děti, které se. DĚTSKÉ SEDÁTKO NA WC DISNEYPopis: Měkké toaletní prkénko je určeno pro nenásilné osvojení hygienického návyku dítěte.


Hodnocení produktu:. Vyrobené z kvalitního plastového materiálu.

Veselý grafický design zaujme každé malé dítě. Posledních pár kusů za tuto cenu! Kvalitní sedátko na záchodové mísy se. WC sedátko se zpomalovacím mechanismem SOFT-CLOSE. Přemýšlíte, jak využít ruličky od toaletního papíru?


Nechte se inspirovat vybranými nápady pro tvoření s dětmi. Je až s podivem, co všechno se dá z obyčejných papírových ruliřek vyrobit. Když si všimnete, že se dítě chce vzdát plenky, je radost veliká.


Mnozí rodiče se těší na konec neustálého přebalování, takže rádi pomohou dítěti s přechodem na nočník. Pro větší bezpečnost je vybaveno křížem pro protažení nožiček (otvory na nohy), takže dítě sedí bezpečně ve vodě a opírá se pohodlně o opěrátko. Tega sedátko na WC Želva banánov. Schůdky pro děti BIG pomohou dětem dostat se k umyvadlu nebo na toaletu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nabízíme barevné dětské nočníky s veselými motivy, dětská sedátka na wc či dětské redukce na wc nebo také praktické dětské schůdky a stupínky k umyvadlu.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Ostatní dětské bazarové zboží : wc. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Děti tak nebudou, mít… Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. Sedátko se jen umístí na toaletu.


Platba na místě při odběru zakázek z eshopu je možná pouze kartou. Umožní vám krok po kroku učit dítě samostatnosti při opouštění plínek a učení se na nočník a WC. Díky protiskluzovým nožičkám neklouže po podlaze. Nočník se snadno vyprazdňuje a čistí.


Dávkovače, Osoušeče rukou, Zásobníky na ručníky, Zásobníky na WC papír,. TEGA sedátko na WC měkké Sovy bílé. Bidetové sedátka na WC mísu je zařízení, které nainstalujete na WC mísy v široké škále značek. Podle vybavení elektronického bidetového sedátka je možné používat různé funkce.


Tímto získáte zařízení, které ocení celá rodina. Bidet v toaletní místnosti je znovu na vzestupu! V kategorii dětské WC naleznete klozety menší velikosti, které jsou určeny pro naše nejmenší. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Přídavný bidet lze dodatečně instalovat pod stávající sedátko , pro všechny typy WC.


Praktický design, rychlá montáž, oplach natáčecí tryskou pomocí regulace teploty a tlaku vody. Rozteč uchycení je 1- 2mm. Hadička je součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky