středa 3. srpna 2016

Formičky na koňakové špice

Na piškoty používám ten nejmenší. Mouku, kakao, cukr a vodu smícháme a dáme asi na čtyři minutky povařit. Při vaření, asi na stupeň mícháme, aby se nám směs nepřipálila. Ostavíme a zamícháme čokoládu. Na připravené piškoty stříkáme krém na okraje piškotů tak, aby nám zůstal uprostřed volný prostor, do kterého dáme vaječný krém.


Po naplnění dostříkáme vršek špiček a dáme do chladu na minut ztuhnout.

Připravíme si ve vodní lázni čokoládu na vaření se ztuženým tukem a pěkně rozmícháme. Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla). Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot.


V tomto videu najdete návo jak si špičku připravit doma a troufám si říci, že. Upozorňujeme, poštovné na dobírku je o dražší než poštovné platbou převodem přes účet! Najskôr si pripravíme piškóty.

Zľahka spolu zmiešame tuhý sneh z bielkov a žĺtkovú hmotu a pridáme zvyšnú múku so zlatým klasom. Pomocou vrecka striekame na papier buflery a pečieme pri 1stup (alebo 1- 160) podľa toho, ako silno vám rúra pečie. Najlepšie by bolo keby ste niektorá čo to práve idete robiť hodili sem videopostup aby ste nemuseli cestovat napr. Cukrářské špičky na zdobení, špičky se sáčky, jednorázové sáčky a protiskluzové sáčky KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Oficiální video Společnosti SEMIX PLUSO, spol.


Tohle jste s listovým těstem ještě nezkoušeli. Druhý a devátý nápad na sváteční dny. Len škoda, že okrem lásky k nim mi matka príroda nenadelila aj takéto šikovné ruky. Klobúk dolu a, samozrejme, aj bod.


Troubu předehřejte na 180°C. Do žloutku přidejte 50ml vody a pudink. Smíchejte se sněhem a cukrem a přidejte mouku. Směs nastříkejte na plech do tvaru koleček o průměru 4cm.


Pečte na plechu vyloženém pečicím papírem cca minut dorůžova. Koňakové špice – cukrárenské - Múčniky - recepty, kuchárska kniha, varenie. Recepty na varenie pre všetkých kuchárov a kuchárky.


Každý môže pridať svoj recept na varenie, hodnotiť recepty, komentovať recepty ostatných kuchárov a kucháriek.

V diskusii sa každý môže podeliť o svoje rady, tipy a nápady pri príprave. Domácí likérové špičky je nejlepší dělat v zimním období když mrzne, jinak nevypadají tak výborně, ale na chuti to nic nemění. Dětský piškot s čokoládovým krémem a vaječným likérem vám pohladí chuťové buňky.


Na tomto receptu na koňakové špičky není nic složitého. Jen to chce trénink a trpělivo. Pomôcka na špice plnené likérom alebo iným krémom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky