úterý 23. srpna 2016

Sklopná šatní tyč hettich

Sklopná šatní tyč umožňuje pohodlné ukládání oblečení ve skříních. Rozměry (š×h×v): 600–830×126×8mm Ilustrační foto. Sklopnou šatní tyč lze přitáhnout uprostřed tažnou tyčí.


Při zpětném tlaku se sklopný mechanismus vrátí do výchozí polohy. Jedná se o výprodej starého zboží, takže jsou možné drobné oděrky na tyči.

PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva. Takového služebníka dnes supluje sklopná šatní tyč. Nemusíte mít ani modrou krev a tenhle nerezový sklopný sluha vždy spolehlivě vyndá šaty ze skříně. Hettich (27) Laguna (1) Mivokor. Sklopné tyče jsou vhodné na stěny i do skříní.


Vyberte si z nabídky kování, drátěného programu a dalších komponent. Jsou ekonomické přesto dostačující při použití v menších délkách a vynikají svou kvalitou a pevností.

Nabízíme šatní tyče v metráži, kruhového nebo oválného průřezu a příslušenství k nim. Stejně jako sklopné šatní tyče pro použití v místnosti s vysokým stropem. Dvoustranná sklopná tyč Duo Lift Basic, 10kg PPL;. Vládní opatření ze soboty 14. Každá objednávka bude individuálně projednána.


O společnosti TP SHOP CZ s. M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců. Rodinná firma Jsme menší rodinná firma zabývající se velkoobchodním prodejem nábytkového kování. Další součást naší firmy je i výroba nábytku na míru s praxí více jak let. Vzhledem k variabilním šířkám lze použít v užších i širokých skříních. Zdvihací mechanismus včetně tlumení zajišťuje tlumené dojíždění šatní tyče.


Povrchová úprava chrom. Nábytkové úchytky a knopky do kuchyně různých roztečí a povrchových úprav Zboží skladem Skvělé ceny Úchytky a knopky do kuchyně na HARV. IKEA - KOMPLEMENT, Šatní tyč , tmavě šedá, Záruka let. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


Dostupný v různých šířkách a hloubkách. Podpěra, šatní tyč , oválná.

Oválná hliníková podpěra šatní tyče, určená k přišroubování. Balení neobsahuje vruty k uchycení. Preferuji osobní předání Brno. Prodám sklopnou šatní tyč.


Při platbě předem lze zaslat i poštou, poštovné dle aktuálního ceníku České pošty. Skříně s posuvnými dveřmi jsou ideální volbou do dětského pokoje, neboť právě v dětském pokoji se uplatní úložné prostory. Ideální je, pokud může mít každý člen rodiny nejen svůj vlastní koutek, kde by bylo jeho království, ale také volný prostor skříně, kam by si mohl ukládat své osobní věci a poklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky