pátek 19. srpna 2016

Kráječ zelmer 493 5 metalic alexis

Kráječ Zelmer Alexis 493. Elektrický kovový kráječ potravin, plynulé nastavení síly řezu 0-mm, pojistka proti náhodnému zapnutí, příkon 2W. Premium Loading. Skip trial month free.


Alexis Metalic Prodej ukončen, nově se vyrábí pod značkou Kluge 493. Jeden z nejpřesnějších a nejkvalitnějších kráječů na trhu. Kovový elektrický kráječ ZELMER 493. Alexis je ideální pomocník pro každého kuchaře.


Součástí je šikmý stolek usnadňující krájení. Vozík Pěchovač Nůž Plastový tácek Kovová opěrná d. ML disponuje vysokou přesností krájení. Pevná kovová konstrukce zaručuje dlouhodobý bezporuchový provoz. Další přednosti modelu Zelmer Alexis 493.


ML je speciální nůž na krájení sýrů, uzenin a ovoce. Deska se dodává v bílé nebo stříbrné barvě dle aktuálních skladových zásob. ML o příkonu 2W disponuje vysokou přesností krájení a stabilitou. V katalogu nemáme podrobnější informace o Krajec Zelmer 493. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vysoká účinnost zaručena díky výkonnému 200W motoru. Možnost sklopení ne Příkon 2W Regulace otáček ne Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. SY prodáváme za příjemnou cenu. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Recenze modelu Zelmer ALEXIS 493.


SY a diskuse vám pomohou při nákupu. Má vysokou přesnost krájení a stabilitu. Zajisté vám usnadní práci při přípravě večeře. Dobrý den, nikde v žádných popisech na netu jsem nenašel jakékoliv info k nožům.


Jaký nůž obsahuje výrobek v základu - pouze na chléb? Je třeba nějaké nože dokupovat navíc - existují? Třeba na sýr či uzeninu.


ML metalic line s nožem, který nevyžaduje broušení. Prezrite si ZELMER 493. For shipping to other EU countries visit this page Electric food slicer Zelmer Alexis 493. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZELMER 493.


Předtím, než uvedete svůj nový spotřebič kráječ Zelmer 493. Alexis metalic stříbřitě kovový do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Robustní kráječ potravin v kovovém provedení zaručuje bezchybný provoz po mnoho let. Dobrý den, potřebuji koupit kráječ , který bude vhodný pro sýr eidam - doma.


Nikde nemohu najít odkaz, zda výrobek tento můj nárok splňuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky