úterý 30. srpna 2016

Kukuřice sekowa

Kukuřice sekowa

Kukuřice Sekowa , ferment na pečení bez lepku BIO-certif. Ferment na pečení, z kukuřice Sekowa , přípravek na nakypření těsta, je ideální alternativou pro kvasinky. Vyrábí se jako bezlepkový na bázi vysoce kvalitního medu, organicky pěstované kukuřice a hrášku ze spontánního kvašení. Kukujevci (Serbian Cyrillic: Кукујевци) is a village located int the municipality of Ši Srem District, Vojvodina, Serbia. Vyrábí se na bázi vysoce kvalitního medu, kukuřice a hrášku ze spontánního kvašení.


Kukuřice sekowa

Vzhledem k situaci s koronavirem zásilkovna i ostatní dopravci požadují platby kartou. Proto doporučujeme při objednávkách již v e-shopu volit on-line platbu nebo platbu převodem mimo platební bránu. Tématické fráze: kvásek sekowa pohankový kvásek kukuřičný kvasek kvásek z bezlepkové mouky sekowa alnatura suseny kvasek kvásek alnatura sušený kvásek alnatura kvásek z pohanky kukuřice sekowa kukuřičný kvásek sekowa alnatura kvásek kvasek z pohankove mouky kvásek z kukuřičné mouky kvásek na bezlepkový chléb chléb. Na těsto: 7g pohankové mouky, g soli, špetky kmínu a 7ml vody. Kvásek vyrobíme smícháním těchto surovin a necháme hodin při běžné teplotě nabobtnant.


Poté nachystáme těsto: smícháme suroviny velmi důkladně spolu s hotovým kváskem a dáme. Ponúkame špičkovú gastronómiu. Vaše internetové potraviny. Mexická kuchyně je pálivá na úrovni omáček, pokud ji děláte doma, prostě tam nenalejete Tabasco, no.


Kukuřice sekowa

Jinak nesolí a nezahušťuje, takže ano, tudy cesta opravdu vede :). Můj vlastní kvásek je vypěstovaný na tzv. Mase harině, což je propařená kukuřice zbavená slupek, něco na způsob instantní bramborové kaše. Mouky s příměsí škrobů však nedoporučuji, protože škroby krmí ve střevech nevhodné bakterie a plísně. Nejzdravější mouka je čistá mouka pohanková, mechanicky loupaná (např. Šmajstrla).


Z takové mouky si můžete dělat například placky a nebo výborný kváskový chléb z bezlepkového kvásku Sekowa. Bezlepkový kvásek doma samozřejmě vyrobit lze. A to jak na divoko třeba z tefové a nebo pohankové celozrnné mouky – klasicky mouka voda, krmit a počkat a nebo rychleji a spolehlivěji z jakékoliv mouky a vodního kefíru a nebo mléčného kefíru a špetky droží – ten je připravený k zadělání do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky