úterý 30. srpna 2016

Naturgyn scarlett cena

Pomáhá udržet gynekologické a urologické zdraví ženy. Nežádoucí organismy pohlcuje a čistí. Díky svému složení detoxikuje, dezodoruje a napomáhá vytváření mikrobiologické rovnováhy poševní sliznice.


Potlačuje vaginální infekce a mykózy, čistí a. Bohužel zde zatím není žádný komentář.

Vďaka látkam obsiahnutým v bylinách detoxikuje, pohlcuje nežiadúce organizmy, dezodoruje, čistí a podporuje vytváranie mikrobiologickej rovnováhy pošvovej sliznice. Zrýchľuje prirodzenú obnovu optimálneho pošvového prostredia. Je určené na podporu udržování gynekologického a urologického zdraví ženy. Napomáhá vstřebávání tekutin a sekretu. Obnovuje poševní prostředí tak, že očišťuje a regeneruje buňky vaginální sliznice.


Výrobek zakoupený na e-shopu scarlett -medicaherba. Pokud bylo zakoupeno na jiném e-shopu, doporučujeme vrátit svému prodejci, nebo na naši adresu.

Jan Kestřánek se v pořadu Sama doma ze dne 24. Hlavním tématem je příčina a vznik vagináln. Doprava na tento produkt Info v obchodu Do obchodu benu. Podobné zboží Gynocaps SR tbl.


Bylinná detoxikační vaginální tělíska jsou určena pro gynekologické a urologické zdraví ženy. Dnes o něm mluvil pan doktor v sama doma a jelikož od trpím výtoky a nic nepomáhá, ráda bych ho zkusila, ale předem chci znát názor ostatních. Scarlett - bylinné detoxikační vaginální tělísko - ks. Balné a poštovné je zdarma. Tovar zasielame Slovenskou poštou 1. Cena balného a prepravného.


Platba na DOBIERKU - úhrada v hotovosti pri prevzatí zásielky. Prevodom na účet – ePlatba - elektronické platby uľahčujú zákazníkovi platbu za tovar, šetria čas a peniaze na prepravnom a bankových. Produkt-bylinné vaginální tělísko obsahuje známých bylin včetně antiseptických a pryskyřice borneol. SILYMARIN DUO představuje jedinečnou sílu dvou bylin pro zdravá.


Vyrobené podľa tradičnej čínskej medicíny.

Tělísko jsem použila přesně tak, jak je v návodu doporučováno. Během použití jsem necítila žádné pálení ani jakékoliv jiné vedlejší příznaky. Po použití tělíska jsem se cítila velmi dobře a taková čistá. Za mě mohu jenom doporučit! Obsahuje sušené listy a kvety čínskych bylín z vysokohorských oblastí Číny.


Stiahnuté bavlnenou zdravotne nezávadnou povrchovou sieťkou. Chcete-li zanechat recenzi tohoto produktu, přihlaste se nebo se zaregistrujte. Stažené bavlněnou zdravotně nezávadnou povrchovou síťkou. Na výběžku je namotaná nitka, která se před použitím musí uvolnit.


Služba overenia dostupnosti produktov má informatívny charakter. V prípade záujmu o vybraný produkt odporúčame kontaktovať konkrétnu lekáreň telefonicky ohľadom reálnej skladovej zásoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky