čtvrtek 11. srpna 2016

Laminátová deska za kuchyňskou linku

Zádové obkladové desky za kuchyňskou linku nabízíme ve stejných dekorech jako pracovní desky. Slouží jako plnohodnotná náhrada za keramický obklad. Laminované desky do kuchyně volte ve shodném nebo kontrastním dekoru pro celkový efekt pracovního prostoru. Jádrem laminátové desky je takzvané MDF, neboli středně zhuštěná dřevovláknitá deska.


Ta má díky unikátnímu technologickému postupu vynikající vlastnosti. Pevnost, kompaktnost a hladký povrch, který MDF deska nabízí si přímo říká o využití pro kuchyňskou linku. Potřebnou povrchovou odolnost pak zajistí tenká.


Laminátová deska – Použitím stejného vzoru, ve kterém je kuchyňská deska nebo korpus skříněk dojde k splynutí linky se stěnou, které nemusí každému vyhovovat. Povrch je snadno čistitelný, ale hůře odolá zvýšené teplotě a je náročnější na instalaci a přesné vyměření. Stejná deska z lamina za kuchyňskou linkou vypadá skvěle. Jenže naše čtenářka má obavy, že by nemusela vydržet teplo od plynového.


Laminátová deska za kuchyňskou linku

Pracovní deska je extrémně zatěžovaná část kuchyňské linky. Lamino desky jsou povrchově upravené dřevotřískové desky. První dva typy jsou pórovité, proto je nejčastějším řešením žula. Ta je vhodná i na parapety a podlahy, a tak se dá celý interiér dobře sladit.


Navíc je možné z kamene vyrobit také dřez, obklad za linku a podobně. Pořiďte si obkladovou desku za kuchyňskou linku. Nejen, že parádně vypadá, ale také velmi dobře poslouží! Díky kvalitní povrchové úpravě HPL laminátem, potaženým melaninovou pryskyřicí jsou obkladové desky za kuchyňskou linku odolné proti nárazům i vysoké teplotě a velmi dobře udržovatelné.


Levná laminátová deska za kuchyňskou linku. Sháníme desku za kuchynskou linku. Koukali jsme v Hornbachu,ale ceny byly celkem vyšší.


Nekoukali jsem,jestli to b. Obkladové panely a desky za kuchyňskou linku Jestliže ještě nemáte ve své kuchyni zakomponované obkladové panely a desky za kuchyňskou linku , měli by jste to rychle napravit! Uvidíte, jak prakticky vám v domácnosti poslouží. Každý to zná, pořídíte si novou kuchyňskou linku a zanedlouho je stěna za ní zaneřáděná od prskajícího oleje z pánve a jiných agresivních nečistot. Velmi praktické je obložit tuto stěnu po celé délce linky, nebo jen v její pracovní části omyvatelnými kachličkami.


Inspirovat se můžete třeba následujícími trendy! A pokud byste zvažovali co dát za kuchyňskou linku , pak věřte, že právě lamino deska je přesně to co potřebujete. Můžete ji totiž mít ve stejném dekoru jako kuchyňskou desku a přitom odolnost vůči vodě a žáru máte na 1 zaručenou. Máte vybranou kuchyňskou linku a zbývá doladit poslední věc - jaký za kuchyň použít obklad?


Stěna za kuchyňskou linkou je jednou z nejnamáhanějších částí kuchyně a zároveň je nejvíce vidět. Chceme aby byla dobře udržovatelná, vydržela i občasné hrubší zacházení a zároveň plnila i estetickou funkci. Dokonce ani pracovní deska není to poslední, co byste při kompletaci kompletní kuchyňské linky měli řešit.


Její výběr je sice taky důležitý a zvolit správný materiál, který vám bude dlouho a dobře sloužit, není jen tak. Jakmile ale máte vybranou linku , měli byste hned začít řešit plochu za ní. Pořizujete si novou kuchyň nebo se chystáte oživit stávají, která vám slouží už řadu let? Pak na světlo dne přijde určitě i otázka, čím obložit prostor za kuchyňskou linkou mezi spodními a horními skříňkami. Zvolený materiál musí samozřejmě něco vydržet, snadno se udržovat a také skvěle vypadat.


Pokud plánujete novou kuchyni, doporučujeme řešit prostor za linkou deskou pečlivě. Variant je opravdu nespočet, díky povrchu bez pórů je údržba snadná a navíc desky vypadají opravdu skvěle. Desky za kuchyňskou linku.


Pomocí GetaLit systému desky za kuchyňskou linku můžete mezi horními skříňkami a pracovní plochou vytvořit atraktivní obklad. Vaše kuchyň tak zazáří v novém lesku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky