úterý 9. srpna 2016

Naparovaci vejir

Vynikajúci pre varenie a ohrievanie pokrmov v pare v riadoch o priemere až cm. Naparovací vejár, okrúhly značky TFY. Slúži na varenie a naparovanie pokrmov v pare. Pařák k napařování zeleniny a knedlíků, samonastavovací velikost pro kompaktní skladování, velký objem při plném otevření, chránič prstů, odolný a trvanlivý produkt z vysoce kvalitních materiálů pro dlouhodobou funkčnost, intenzivní laboratorní testování před uvedením na trh, vysoce kvalitní tepelně odolné materiály, které dokáží odolat teplotám až 230.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikající pro vaření a ohřívání pokrmů v páře, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli.


Vejár sa ľahko zostavuje a je skladný. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Kdo potrebuje vetsi a kvalitni vejir ,vi kde hledat. Priemer naparovacieho vejára 23cm. Tescoma je spravna volba! Napařovací vějíř KitchenCraft. Je určen do hrnců a kastrolů všech běžných velikostí na vaření, ohřívání potravin, knedlíků v páře.


Lze používat s většinou až 5litrových hrnců. Výrobek před prvním použitím umyjte. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma napařovací vějíř. Ušetříte tak čas i peníze. Z dôvodu mimoriadnej situácie vzniknutej na základe Koronavírusu je možné za dobierku u kuriéra platiť iba kartou, kuriérske spoločnosti nepreberajú hotovosť a vyžadujú bezkontaktný styk.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet. Nemusíte sa báť, že vám zaberie veľa priestoru, je totiž perfektne skladný. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.


Svoje produkty distribuuje do viac ako krajín celého sveta. Tradiční recepty Recepty Polská kuchyně, Banány, „ naparovaci vejir fusion cm“ Tradiční recepty – vaše on-line kuchařka Vyberte si z desetitisíců ověřených receptů na rychlé večeře, slavnostní obědy, příkrmy pro nejmenší i babiččino tradiční cukroví. Praktický pomocník nejen pro napařování knedlíků, ale také pro zdravé vaření v páře. Snadno se skládá, nezabere příliš místa.


Do hrnců o průměru max. Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Tradiční recepty Recepty Slavnostní, česká kuchyně, „ naparovaci vejir fusion cm“ Tradiční recepty – vaše on-line kuchařka Vyberte si z desetitisíců ověřených receptů na rychlé večeře, slavnostní obědy, příkrmy pro nejmenší i babiččino tradiční cukroví.


Tradiční recepty Recepty „ naparovaci vejir fusion cm“ Tradiční recepty – vaše on-line kuchařka Vyberte si z desetitisíců ověřených receptů na rychlé večeře, slavnostní obědy, příkrmy pro nejmenší i babiččino tradiční cukroví. Tradiční recepty Vaříme v akci Indická kuchyně, Banány, „ naparovaci vejir fusion cm“ Vaříme levně z akčních surovin. Hledáte cestu, jak ušetřit při vaření?


Sestavte si jídelníček z potravin zlevněných ve vašem obchodě. Vějíř se snadno sestavuje a je skladný. Kuchyňské náčiní – přes sto praktických pomocníků do kuchyně najdete na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky