pondělí 29. srpna 2016

Talíře maxwell williams

Maxwell and Williams je synonymem talířů všech velikostí. Porcelánové talíře jsou tradičně kulaté a bílé, stejně jako nezvykle čtvercové a hranaté, nebo s oblými rohy. Jsou známé kvalitním bílým porcelánem.


Mělké talíře (velikostí mezi až cm) jsou nepostradatelnou součástí jídelních servisů a každodenního stolování. Malé talířky na dezert (velikostí okolo cm) jsou nepostradatelnou součástí jídelních souprav a každodenního stolování. Výběr z mnoha rozličných kolekcí jídelních souprav se nezdá zcela jednoduchý.

Ulehčíme vám rozhodování, usnadníme vám výběr a nakonec převáží skvělý pocit z moderně zařízené jídelny. Pomůžeme vám najít ten pravý srdcový porcelán. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Polévkové talíře (velikostí mezi až cm) jsou alternativou k polévkovým miskám a součástí každodenního stolování. Na kulatých, obdélníkových i čtvercových podnosech vyniknou chlebíčky, cukroví i zákusky. S decentní elegancí ji čeří vlnící se vzor broušeného diamantu.


Pravidelná geometrická struktura jemně vystupuje a tvoří reliéf na okrajích nádobí.

Nádobí můžete mýt v myčce a je vhodné i pro ohřev v mikrovlnné troubě. Update your homeware at low prices. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu. Akční produkty v kategorii talíře jsou označeny modrým štítkem.


Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Talíře značky Maxwell Williams.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Vhodné pro samostatné použití, nebo jako. Krásné čtvercové talíře inspirované svým tvarem a barvou přírodou jsou vyrobené z kvalitního porcelánu. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Set tří obdélníkových talířů je inspirovaný svými tvary a odstíny čistotou přírody.


Je vyroben z kvalitního porcelánu a jejich jednoduc. Základem kolekce White Basics jsou oblé tvary, které perfektně dotváří půvab tohoto australského porcelánu. Our sets are tasteful, Contemporary and of very high quality.

The brand’s power lies in its high-quality products, broad assortment and the affordable price. Tato řada má i hezké šálky a podšálky, misky, tácy a jiné. Nejdříve vyráběla čistě bílé soupravy pro stolování a několik doplňků. Srdce kolekce Diamonds tvoří pravidelná geometrická struktura, která jemně vystupuje na okraji nádobí.


Reliéf se vzorem broušeného diamantu perfektně dotváří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky