pondělí 22. srpna 2016

Studené obědy do práce

S koláči je sice trochu větší práce při přípravě, ale lehce se transportují a když na to přijde, můžete je jíst i studené. Navíc se opět jedná o pokrm, do kterého můžete dát cokoliv, co dům dá. Zeleninu, maso, sýr či na italský způsob s rajčaty a mozzarellou.


Zkuste tento výborný koláč s kuřecím masem a olivami! Někde ale ani obědy nejsou a tak je člověk odkázán na to, co si koupí v bistru nebo donese z domu.

Co ale jíst, pokud chcete zhubnout, ať zbytečně neděláte chyby? Vzít si do práce studený oběd nebo si ho tam ohřát? Přečtěte si rady a zkušenosti na téma tipy na studený oběd do práce.


Bych uvítala tipy na nějaký studený (nemáme mikrovlnku) obědy do krabičky. Zdravím, nemáte nějaké tipy na dobré, ale zdravé studené obědy do práce ? Těstoviny se zeleninou nebo tuňákem mě už dost omrzely a potřebuju nějakou inspiraci. D - I o tom se diskutuje na Modrém koníku.

Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Do hotovej šošovice pridajte na kocky nakrájané údené tofu (pre milovníkov mäsa na panvici opraženú panenku) a na jemno nasekanú petržlenovú vňať. Premiešajte, povarte ešte asi minúty, aby sa chute spojili a fantastický obed do práce či do školy je hotový.


Přijdete do práce , máte jednu schůzku za druhou, spoustu úkolů a najednou si uvědomíte, že už je odpoledne a vy jste ještě neobědvali. Protože čas nepočká, v rychlosti slupnete čokoládovou tyčinku na zahnání největšího hladu a cestou na další jednání si koupíte fast food. Obědy do krabiček vám umožní v klidu se najíst, přesně.


Zdravé studené obědy do práce už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Víte přesně, co do vašeho wrapu přijde a můžete si ho tedy připravit zcela podle svých představ. Klasikou je kuřecí maso spolu se zeleninou, popřípadě nějakým oblíbeným dresinkem.


Hotové pšeničné placky lze dnes koupit v téměř každém supermarketu a cena bývá také příznivá – balení kusů vás vyjde okolo Kč. U přípravy oběda do práce pak sáhněte po některém ze zdrojů bílkovin, doplňte obilovinami a zeleninou, pro chuť přidejte trochu tuku v dresinku, vše dejte do krabičky a zdravý oběd je připravený, popisuje výživová expertka společnosti Herbalife Susan Bowerman. Rádi byste si do práce nosili jídlo z domova, jen nemáte fantazii, co si uvařit do krabičky?


Mnoho pokrmů ohříváním ztratí chuť a změní barvu. Máme pro vás jednoduchých a rychlých receptů, které vám budou chutnat i druhý den.

Uvařte si s námi skvělý a lehký oběd. Příprava nezabere moc času, proto si jej snadno. Pravidelně a ještě k tomu zdravě jíst se může zdát jako náročný úkol – zvlášť, když trávíme tolik času v práci či ve škole, kde si většinou nemůžeme sestavit oběd dle představ. Do krabičky: rychlé obědy nejen do práce Každodenní pracovní shon mnohdy znamená to, že se v jídle zanedbáváme. Koupíme si oběd z fast foodu, nebo jsme nuceni objednat si jídlo z restaurace za přemrštěné ceny.


Hodí se mimo jiné i do kanceláře, pokud máte krátkou pauzu na oběd. Ahoj, zabývám se roky zdravou stravou, bylinkami apod. Moje cesta ovšem vzala špatný směr, když jsem musela začít řešit celodenní jídlo, tzv. V kanceláři je k dispozici varná konvice i lednice.


Většina z nás během zimy přibrala, a tak je čas začít shazovat kila. Obědem, který si sama připravíte, nejen zhubnete, ale navíc ušetříte za předražené restaurace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky