středa 3. srpna 2016

Chladnička do auta

Klíčovým faktorem při výběru autochladničky je objem chladicího prostoru, od něhož se samozřejmě odvíjí i vnější rozměry. Je dobré si ověřit, zda se vám chladnička bez problému vejde do zavazadlového prostoru nebo za sedadlo. V, Pripojenie do siete 2V, 18. Prenosná chladnička a mraznička s objemom litrov pre chladenie a mrazenie pri kempovaní, na festivaloch alebo na cestách.


Nastaviteľná teplota chladenia od -do °C. Autochladničky pro komfortní cestování za teplých letních dní.

Americká chladnička splní očakávania náročných stravníkov, ktorí potrebujú chladničku s väčším objemom. Popište nám akci vedoucí k chybě a jak se chyba projevuje nebo chybný údaj. Odesláním formuláře nedojde na stránce ke ztrátě ostatních zadaných dat. Je vybavena kvalitním kompresorem včetně napájecího systému, který umožňuje napájení po celém světě. Napětí si chladnička zvolí sama, lze zapojit do osobního auta (12V), nákladního auta (24V), 110V AC (USA), nebo do 230V (Evropa).


Vážení zákazníci, od 14. Táto chladnička do auta sa môže pochváliť moderným kompresorom Danfoss Secop DB4F so skvelými vlastnosťami. Elektrická chladnička do auta i sítě už rozebírají maminky na webu eMimino.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. DOMETIC BORDBAR TB-Termoelektrická chladnička (TERMOELEKTRICKÝ CHLADIACI BOX DO AUTA , L) DOMETIC BORDBAR TB - TERMOELEKTRICKÝ CHLADIACI BOX DO AUTA , L Tento chladiaci box s funkciou ohrevu je kompaktnou prenosnou jednotkou do automobilu, ktorá predstavuje cenovo dostupný luxus pre k. Nejlevnější chladničky, jaké lze sehnat na českém internetu, naleznete na našem porovnáči cen HLEDEJCENY. Srovnáváme ceny ledniček v jednotlivých českých e-shopech a najdeme Vám tu nejlevnější.


Nachádzate sa v kategórii, kde nájdete chladničky voľne stojace, vstavané, jednodverové, americké, ale aj vinotéky, chladiace vitríny, alebo autochladničky. Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy. Tato chladnička do auta vám zaručí, že udržíte vaše potraviny v chladu.


Oceníte ji zejména na cestách, během kempování, při plavbě lodí a podobně. Chladnička do auta v nabídce obchodu EshopAutodoplňky. Lednička do auta má pogumovaná držadla,. Clona do auta Road Star Smart Clear 2v1.


Antireflexní univerzální clona pro denní i noční používání. Popis: Prodám chladničku do auta 12V. Osobní převzetí Švihov, popř.


Přenosná kompresorová chladnička , mraznička GZ je vhodná k chlazení či. Táto termoelektrická mini chladnička je vďaka svojmu dizajnu a skvelým doplnkom vhodná do akéhokoľvek interiéru. Nevýhodou je delší časová prodleva, než se chladnička nachladí.

Kompresorové autochladničky jsou nejvýkonnější, zvládnou mrazit až do -18° Jejich nevýhodou je robustnost a vysoká hmotnost, proto nejsou příliš vhodné na častější přenášení. Tyto autochladničky jsou závislé na elektrické energii, avšak některé. Na našich stránkách jsou používány soubory cookies pro Vaši maximální spokojenost při prohlížení. Potrebujete dlhodobo alebo jednorázovo zabezpečiť prepravu tovaru, osôb, zvierat, potravín, dreva, materiálu.


Dále je vybavena praktickými. Chladící chladnička do auta ,která má objem litrů. Prakticky nepoužívaná, ale osobní odběr. Nabízím k dražbě kompresorovou chladničku na voltů z mercedesu, cca let nepoužívaná, před tím fungovala bezvadně, objem litrů, rozměry: 56x45x22cm, již jí nevužiji.


Mohu zaslat poštou, cena bude navýšena o poštovné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky