úterý 16. srpna 2016

Hmoždíř mosazný

Since the invention of the kiln for drying firewood by using heat. Nejčastěji jsou hmoždíře vyrobeny z mosazi. Většina mosazných hmoždířů má na spodní straně vyraženo číslo které značí velikost hmoždíře.


Lze se setkat s případy, kdy je mosazný hmoždíř zasazen v zemi, kdy sloužil k uzemnění rádia. Turecká kuchyně se neobejde bez pečlivě namíchaných ochucovacích směsí, které si turečtí kuchaři a hospodyně připravují sami, z různorodých bylin a odrůd koření.

Tradiční mosazný hmoždíř je nenahraditelným pomocníkem do každé kuchyně a může být i ozdobou Vaší čajovny či kavárny. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Původní pěkný stav, patina a stopy používání. Popis: Nabízím starožitný mosazný hmoždíř s tloukem.


Výška:15cm, šíře hrdla 15cm. Mohutný mosazný hmoždíř s tloukem XXL Nabízím nadstandardně obrovský velmi těžký cca 5kg mosazný hmoždíř s tloukem vyrobený z masivní mosazi.

Způsobů, jak vyčistit mosazný předmět je celá spousta. Dobře pořídíte s klasickou zubní pastou, s oblíbenou coca-colou nebo třeba s jemným popílkem z kamen. Mosazný hmoždíř , objem 1ml. Před jakýmkoliv čištěním doporučujeme zašlý mosazný předmět nejprve pořádně odmastit saponátem a horkou vodou.


I váš na půdě nalezený mosazný předmět. Dobrý den, jenom mírně opravím Váš dotaz, nejedná se o mosaz ,ale o bronz. V případě mosaze by hmoždíř mnoho nevydržel. Jinak rady pro mosaz platí i pro bronz. Jak vyčistit mosazný hmoždíř ? Mám starý zašlí hmoždíř z mosazi, jak ho vyčistit?


Vaše jméno: Informuj mne na tento e-mail pokud bu. Jestliže máte v ruce starý hmoždíř nebo svícen, který je opravdu pořádně zašlý, nejprve se pokuste pomocí drátěného kartáče dodat mu zpět lesk. Pokud máte ruční vrtačku s ocelovým kartáčem, můžete použít i ten. Ale pracujte velmi opatrně.


Velmi snadno lze udělat nechtěné rýhy a mosazné předměty tím poničit.

Nečištěno v původním satvu. Celkový rozměr hmoždíře bez tlouku 11. Mít v kuchyni kvalitní hmoždíř představovalo v minulosti jakousi samozřejmost. Není se čemu divit, jelikož hospodyňky potřeboval. Jednoduchou metodou je prostě vydrhnutí mosazného předmětu namydleným rejžákem pod teplou vodou a opláchnutí.


Další možností je namočení mosazi do horké vody s jarem na hodin a pak následné přeleštěni (nejlépe nějakým prostředkem na leštění kovů). Prodám mosazný hmoždíř , vhodný jako dekorace na stylový pracovní stůl. Cena k jednání 10-Kč.


Vybírejte si Hmoždíře podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky