pondělí 1. srpna 2016

Piknikový koš pro dva

Vybírejte si Piknikové koše podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Plánujete piknik pro dva nebo pro celou rodinu? Naše proutěné koše zvládnou obojí.


Stačí si jen vybrat správnou velikost a také variantu. Piknikový koš bez vybavení je lehčí a využijete ho hlavně na výletech bez auta. Naopak piknikový koš s výbavou je maximálně pohodlný a stylový.

Najdete v něm opravdové nádobí. Světle hnědý piknikový koš RIVA obsahuje vše, co budete na venkovní občerstvení potřebovat. Cilio proutěný koš pro dva obsahuje příbory, sklenice a talíře v páru a navíc má zabudovanou velkou chladicí tašku, aby se v horkém dni jídlo nezkazilo. Světlý proutěný piknikový koš pro osoby, ručně upletený z vrbového proutí. Praktický košík s úložným prostorem tak akorát pro dva.


Vnitřek piknikového koše je potažený látkou v příjemné kombinaci pastelových barev. Elegantní piknikový koš s vyklápěcím víkem s designem světlého proutí a tmavě modré tweedové kostky Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.

Koš je vyroben z vrbového proutí lakovaném do přírodního hnědého odstínu. Uvnitř koše naleznete vše pro bezstarostný piknik dvou osob. Stylový piknikový koš obsahuje vše potřebné: talíře, skleničky, příbory, slánku a pepřenku, nožík s vývrtkou i místo na připravené jídlo, nakrájenou zeleninu apod. Mimo to je piknikový koš také výborným a nevšedním dárkem.


Vrbové proutí je produkováno ekologickým zemědělstvím bez použití chemie. Koš je rozdělen na dvě části, část určená pro potraviny se. Les Jardins de la Comtesse piknikový koš pro osob model Champs-Elysées.


Elegantní hranatý piknikový koš pro dvě osoby s úložným prostorem na dvě lahve. U nás si z široké nabídky vyberete ten správný proutěný piknikový koš , termotašku nebo batoh na piknik. V našem sortimentu naleznete varianty košů s nádobím pro dva , ale i pro osoby.


Vše je v koši uloženo pro pohodlné cestování do přírody. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Proutěný piknikový koš baculatý. Piknikové koše v Praze, kde najdete vše pro volný čas a grilování.


Nabízíme pestrou nabídku piknikových košů skvělých značek. Internetový obchod specializovaný na piknik a grilování.

Zastoupení značkových výrobků světových výrobců luxusních značek. Vybrali jsme pro Vás originální dárky a pozornosti k různým slavnostním příležitostem. Luxusní stylový piknikový koš pro dvě osoby v příjemných přírodních tónech béžové a hnědé barvy. Piknikový kufr je vyroben z kvalitní pravé vrby v decentních přírodních tónech.


Ve zde uvedeném menu, prosím označte druh a množství Vámi požadovaného občerstvení a nápojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky