úterý 2. srpna 2016

Konstrukce na fotopozadí

Samozřejmostí je rozsáhlý doplňkový sortiment, jako jsou navijáky, řetězy, klipy nebo náhradní desky. Montáž fotopozadí na zeď či stativy není nijak složitá. Poradíme Vám jak na to. DRŽÁKY PRO JEDNO FOTO-POZADÍ NA STATIVY. Držák pro uchycení trnů pozadí na stativy.


Je v hodná pro použití v produktové fotografii nebo při focení portrétů.

Fotopozadí a konstrukce. Držáky a konstrukce pro fotopozadí. Stojany a držáky k fotopozadí. V našem sortimentu fotopozadí najdete látkové foto pozadí , fotopozadí z netkané textílie, papírové pozadí, portrétní fotografické pozadí a příslušenství jako konstrukce na pozadí, různé držáky a trny atd.


Stativy a příslušenství. Zde nabízíme stativy, stativové hlavy, Monopody a příslušenství ke. Samotná montáž konstrukce a uchycení pozadí zabere pár minut.


Díky uchycení na trny lze pozadí pohodlně a jednoduše navíjet a odvíjet pomocí řetízku s brzdou.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mobilní uchycení fotografických pozadí na trny. Papírové role mohou časem navlhnout a prověsit se.


Poté se „vlní“ i samotné pozadí a práce s ním je podstatně. Konstrukce stativů pro uchycení pozadí na roli 4studio KU-01. Set obsahuje stojany a teleskopickou vrchní tyč.


Sada obsahuje dva stativy LS-280B, trny S-a uchycení pro trny na stativ B-06. V ceně je přepravní taška na celou konstrukci. Velkou nevýhodou pak je samotný materiál, který se snadno ušpiní. Polypropylenové fotopozadí.


Tato fotopozadí jsou používána hlavně kvůli své nízké pořizovací ceně a trvanlivosti. Pevnější konstrukce pro upevnění fotopozadí (8x3m). Výška metrů a nosnost kg. Vážení zákazníci, i během nouzového stavu v ČR fungují všichni dopravci spolehlivě.


Naše zásilky tak chodí. Vždy navinuté na kvalitních papírových dutinkách, které se dají upevnit do trnů, stejně jako u papírového fotopozadí.

I užší fotopozadí se dají převinout na dutinky o délce 270cm (nejdete také v naší nabídce) a zavěsit tak do sytému na zeď společně s papírovým fotopozadím. Není pro nás problém udělat míru na přání a to do šířky až metrů bez nějakého napojení :) Vytisknout Váš motiv není také problém. Rám na textilní fotopozadí či papírové role šířky až 3cm. V Součástí je přepravní taška. Skládá se ze dvou stojanů a vrchní skládací tyče.


Systém foto pozadí je nepostradatelnou součástí profesionálního fotografického vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky