čtvrtek 11. srpna 2016

Prodám krouhač na zelí

Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání domácího zelí , které je hotové během několika minut.


Prodám krouhač na zelí. Mlýnek na maso-retro Sfinx č. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost. Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny. Doprava 7-zásilkovna. Vybírejte z inzerátů. Je určený pro zpracování velkého množství.


V kategorii krouhače máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů, určitě si vyberete ten Váš. Nerezové břity maximálně naostřené. Projděte si inzeráty prodam kruhadlo zeli na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Hlavní město Praha, cena 390Kč, od VŠE CO MÁM, TO PRODÁM na Sbazar. Popis: Krásný doplněk na chalupu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Krok 3: Nakrouhejte ho (u menšího množství to hravě zvládnete jen nožem, na větší množství už se hodí krouhač ) a ve velkém hrnci zelí promíchejte se solí a kmínem.


Nechte 2–hodiny odstát a poté ho pěchujte do připravených sklenic. Rozměr: délka: 80cm, šířka: 25cm. Okolí Hranic na Moravě.


Napěchované zelí zatížíme tak, aby bylo celé pod hladinou šťávy (k zatížení můžeme použít dobře omytou dlažební kostku) a přikryjeme poklopem. Po 2-týdnech je kysané zelí hotové, při odběru dbáme, aby zelí zůstalo stále pod hladinou šťávy, případně dolijeme převařenou vodou. Chtěla bych si konecne poridit krouhac, hlavne na zelí a okurky.


Ne na nějaká množství, spíš tak jen na saláty, nebo několik porcí k uvaření. Krouhač zelí a zeleniny. Soukromá inzerce zdarma a podnikatelská (firemní) inzerce zdarma bez nutnosti registrace. Dřevěný krouhač na zelí - nože DOMO. Inzerujte zdarma na Minzerce.


Nůž je na krouhání zelí klasikou, ale krouhac zeli vám práci více než usnadní. S jeho pomocí zpracujete zelí bezezbytku a zbytečného odpadu. Vybrat si můžete modely se dvěma nebo třemi břity. S krouhačem máte hotovo hned. Na krouhání je potřeba zvolit vhodnou odrůdu.


Nové ,nepoužité a zabaleno v originálních krabicích. V Ostravě předám osobně jinak možno po dohodě i poštou. Velký ,starožitný, těžký krouhač na zelí.


Hodí se spíše jako dekorace někde na chalupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky