pondělí 29. srpna 2016

Skládací kanystr na pitnou vodu

Skládací kanystr na pitnou vodu

Také vás v kempu nebaví chodit desetkrát za den pro vodu ? Máme pro vás řešení, pořiďte si kanystr na vodu z naší nabídky. Všichni známe ten problém - kam s neskladnými velkými k. Kanystry na pitnou vodu ocení hlavně kempaři a chataři. V naší nabídce naleznete širokou škálu kanystrů na pitnou vodu plastových.


Vybrat si můžete provedení s výlevkou, s kohoutkem nebo stohovatelné. Kanystr na pitnou vodu litrů s kohoutkem KTZ10. Plastové kanystry na pitnou vodu s otočným uzávěrem a výpustným kohoutkem určeny pro transport a skladování tekutin. Abbey Camp kanystr nádoba na vodu 10l skládací. Desetilitrový kanystr je skvělá vychytávka nejen pro kempaře.


Společně se šroubovacím víčkem je ke kanystru přibalen i speciální praktický kohoutek pro natočení vody. Ovšem jeho největší předností je,. Rozměry (výška) x 2x cm. DIN (mm) vhodné i pro větší ponorná čerpadla.


Skládací kanystr na pitnou vodu

Detailní popis produktu. Praktické vylévání pomocí kohoutku s ventilem. Patnáctilitrový kanystr je skvělá vychytávka nejen pro kempaře.


Nestihli jste si ráno doma vypít svůj teplý čaj? Skládací silikonová láhev na vodu. Její nízká hmotnost a možnost skládání z ní činí dokonalou praktickou pomůcku, která.


Skládací kanystr na pitnou vodu

Coghlan´s skládací kanystr na vodu 18l. Vyroben ze silného a odolného polyethylenu, který je. Pokud je tento plastový vak prázdný, bez problémů jej můžete složit - zabere tak minimum místa. Ve složeném stavu se vejde i do těch nejmenších prostor, je vybaven plastovou rukojetí pro snadné přenášení.


Nejvýhodnější nákup jezdeckých potřeb! Největší výběr velikostí a barev! SKLÁDACÍ KANYSTR NA PITNOU VODU (s kohoutkem) - LITRŮ. Mimo pitnou a teplou vodu.


Darované kanystry umožní pitnou vodu snadněji přepravovat a déle uchovávat. Plastový kanystr na pitnou vodu včetně kohoutku - objem litrů. Pokud sháníte kanystry na olej do auta, máte rovněž po problémech.


Nákup bez rizika: dní na. Záleží tak pouze na vašem výběru. Díky objemu litrů je dostatečně velký. Zboží je opatřeno praktickým vypouštěcím kohoutem, takže můžete kanystr umístit na libovolné místo, aniž byste ho museli zvedat.


Mobilní nádrž o obsahu l, na pitnou vodu. Ohřev nádrže Ultra-heat 55W. Kč s DPH 26Kč s DPH. Odpovědí je náš skládací kanystr na vodu od firmy BCB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky