čtvrtek 18. srpna 2016

Bublimo eta

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Vysokou technickou a užitnou hodnotu produktů ETA zajišťujeme díky vlastní zkušebně domácích spotřebičů a týmu odborníků s dlouholetou praxí. Stačí k tomu pouze několik okamžiků a po stisknutí tlačítka potřebného ke startu přístroje a jeho opakování máte skutečně perlivou vodu se vším všudy.


Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce. Velmi snadné použití – obyčejnou vodu z vodovodu změníte na p.

Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt eta - bublimo. Příslušenství ke spotřebičům ETA prodlouží jejich životnost a rozšíří nabízené funkce. Bublimo – domácí limonáda s chutí jako dřív.


Přinášíme radost a užitek více než let. Je to snadné, rychlé, úsporné a chuť i její intenzita je jen na vás. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Prasklo tlačítko spouštějící vstupní ventil, dá se sehnat náhradní?

Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy spotřebičů ETA. Nový přístroj švýcarské kvality pro výrobu zdravé domácí sodovky v sobě snoubí bezpečnost, zdraví a kvalitní sirupy značky Jupí, Chito, Top Topic, Citro cola nebo Funny Bubbles. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA na vysavače, žehličky, roboty, šlehače, mixery, pekárny chleba, vařiče, sušičky ovoce, průtokové ohřívače vody a další elektrospotřebiče ETA. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Je vyrobena z vysoce odolného Tritanu (BPA free), který neabsorbuje chutě ani pachy. Disponuje objemem litru. Oceníte i těsnící víko s uzavíratelným náustkem a. Vždycky, když vidím u pokladny v supermarketu ty obrovské vozíky plné PET lahví s předraženými nápoji, přemýšlím o tom, jak moc si sami škodíme a to nejen produkcí zbytečného odpadu.


Celý popis a technické parametry. Připravte si snado a rychle perlivé nápoje pomocí našich sodovkovačů a sifonových lahví. Domácí spotřebiče ETA V průběhu adventního období často přemýšlíme nad tím, čím pod zářícím vánočním stromečkem obdarovat své blízké. Sirupy bez konzervantů a umělých barviv dodává Kofola, limonádovník na sodu pro výrobu limonády. Svým blízkým můžete dopřát domácí, kvalitní a zdravou limonádu.


Z jedné bombičky lze vyrobit až litrů osvěžujícího nápoje.

Je univerzální pro většinu dostupných výrobníku sody na trhu. Příprava je velice snadná a ušetříte nemalé náklady za sycené nápoje ať už s příchutí nebo bez a přitom ještě šetříte životní prostředí. Limonádu si můžete připravit podle své chuti a to nejen volbou příchuti sirupu, ale vybrat si. Je opatřena těsnící uzávěrem s pítkem a vyrobena z vysoce odolného Tritanu, který neabsorbuje chutě ani pachy a navíc je BPA free.


Z jedné láhve můžete připravit až litrů osvěžujícího syceného nápoje Jupík. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky