středa 10. srpna 2016

Myčka winterhalter cena

Jsou standardně vyráběny ve Švýcarsku a Německu a jsou absolutními leadery na trhu mycích systémů. Díky těmto vysoce profesionálním myčkám máte jistotu. A je absolutně spolehlivá. Jaké máte možnosti k dalšímu snížení nákladů?


A: Jak lze ušetřit ještě více pracovní doby? Kdo odpovídá za kuchyň, bude znát tyto obě otázky velmi dobře.

Obsluha je naprosto snadná. To umožňuje intuitivní, bezchybnou obsluhu. Ve stupni se použije sítový válec s jemným filtrem na malé. Stroj se dá nakonfigurovat ve třech krocích - stačí si vybrat velikost myčky, individuální možnosti vybavení a účel použití (mytí sklenic, nádobí, příborů či univerzální mytí). Prodám myčku winterhalter GS 502.


Je ideální stroj pro středně velké gastronomické podniky. Kompaktní mycí systém s vysoce výkonnými kolizními tryskami je zárukou čistého nádobí. Jednoduchá a samovysvětlující jednotlačítková obsluha usnadňuje.

Next Day Delivery Available! Automatická průchozí myčka nádobí Silanos v celonerezovém provedení s jednoduchým pláštěm, masivní madlem (řešeno pro využití v náročných gastroprovozech). Poté, co si sestavíte svou myčku snů, poznáte a hlavně získáte naprosto novou dimenzi mytí nádobí či sklenic.


Mycí stroje Cool zaručují hygienicky čisté výsledky mytí s konstantní teplotou v nádrži a současné schlazení sklenic studenou, čerstvou oplachovou vodou. Protože každý podnik má svůj vlastní profil a napro. Especially For The Restaurant Trade. Možné připojení na 230V. Ideální všestranná rychlo myčka nádobí pro malé gastronomické provozy.


Winterhalter Myčka UC-M. Je vybavena přepínatelnou teplotou oplachu pro dokonalou čistotu Vašich sklenic, příborů a nádobí. Nejrůznějším požadavkům moderních kuchyní vycházejí vstříc nové myčky nádobí se speciálně definovanými programy. Faktory mající vliv na výsledek. Prodam profi mycku winterhalter gs42.


Je plne funkcni a zachovala. Jsou k ni dva kose na nadobi a davkovac na chemii a oplach. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Myčka přesvědčí nejen hygienickou čistotou umytého nádobí, ale také komfortním ovládáním. Celoplošný reverzující mycí systém odstraňuje i nejsilnější nečistoty. Myčka GS 6je vhodná pro středně velké gastronomické podniky, pekárny, cukrárny, řeznictví.


V tomto směru se meze rozhodně nekladou a každý si bude schopen zvolit produkt vyhovující jeho nárokům. Přednost byste měli dávat především známým a prověřeným značkám těchto mycích prostředků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky