středa 31. srpna 2016

Regál na boty

ABY BOTY MOHLY DÝCHAT Pokud chcete, aby vaše obuv dýchala, pořiďte jim regál na boty. Jedná se o otevřené police, kde bude mít každá bota svoje místo. Nebudou se ničit, krásně vyschnou a jejich životnost se rozhodně prodlouží.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Pokud nemáte nábytek do předsíně jako kompletní předsíňovou stěnu v jednom stylu, je nejlepší vsadit na jednoduchý regál na boty s kovovými rošty. Jestliže chcete otevřený regál na boty používat. TvujRegal Dřevěný regál na boty RBS-3-Borovice Povrchová úprava: Tmavě hnědý s bílými policemii.


Stojan na boty je nepostradatelným vybavením pro každou chodbu nebe šatník. Velmi jemný a elegantní povrch dodává stojanu specifický vzhle díky kterému se hodí do každé domácnosti. TZB Botník na párů bot Melisa - šedá.


S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě.

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nábytek by měl být krásný, ušlechtilý a vyzařující pohodu. Měl by zároveň plnit určitou funkci.


Kromě toho, může být také skvělým prostředkem, jak ukázat doplňky, které máme rádi. Ideální pro malé rohy nebo úzké chodby. Stabilní rám vyrobený z černé lakované oceli poskytuje stojanu na obuv bezpečný základ a stabilitu, díky povlaku je rám odolný vůči rzi a opotřebení. Botníky, regály a skřínky na boty jsou skvělým pomocníkem. Nabízíme botníky, ragály a skříňky různých barev a materiálů.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Zároveň si můžete sestavit regál podle svých představ - kupte si samostatně prodávané nosníky, police, spojky a další materiál nutný pro smonotvání regálů. Uložte si obuv do uzatvárateľných skriniek na topánky alebo využite jednoduché kovové regály s niekoľkým poličkami.


Urobte si konečne poriadok v obuvi. V našej ponuke ich nájdete až druhov, pričom ten najväčší je vybavený policami a môžete tak doň uložiť až párov obuvi.

Levný univerzální policový regál vhodný i na boty. Obsahuje čtyři police a dostatečně velký prostor na uložení věcí. Pokud chcete mít bezpodmínečně botník se sedákem, ale nechcete klasický skříňkový botník, je možné pořídit právě regál na boty se sedákem. Využijete tak možnosti posezení a zároveň výhody nepřetržitého větrání. Botník vyrobený z dřeva, nebo kovu.


Moderní vysoce praktický kovový botník atraktivního tvaru. Regál na boty se sedákem. Botník lze využít buď jako stojací nebo jej lze za pomocí hmoždinek a šroubů připevnit ke zdi. Stojany na boty , oblečení a klobouky Přemýšlíte, jak si vytvořit předsíň, kde i ráno v největším shonu všichni všechno rychle najdou, a tudíž i rychle odejdou?


Stačí si vybrat vhodné botníky a věšáky a vše na poctivě ukládat, takže při odchodu pak už vám bude stačit jen sáhnout a jít. Zároveň souhlasím s pravidly a podmínkami odběru newsletteru. Souhlas je možné kdykoli zrušit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky