úterý 2. srpna 2016

Myčka beko poruchy

Poruchy myček jsou bohužel běžnou záležitostí (jedná se o velmi vytížený spotřebič). V základu je to velmi jednoduché, myčka ukáže chybový kó my ho musíme rozluštit a vyřešit. To však jde těžko pokud nevíte, co chybový kód znamená.


Proto jsme pro vás sepsali seznam nejčastějších chybových kódů a jak je vyřešit. Musíte však počítat s tím, že. Myčka nejde spustit, zůstává v ní voda nebo po skončení programu nevysouší nádobí. Najčastejšie poruchy a ako sa im vyhnúť.


Umývačky riadu pomáhajú každý deň žienkam v domácnosti s ich povinnosťami. Myčka beko hlásí chybu E0 Co to znamená? Zdarec, Potřebuju pomoc!


Video ukazující kompletní proces instalace myčky na nádobí do již hotové kuchyně. Video obsahuje vše včetně mluveného komentáře. Dle návodu chyba s přítokem vody. Zkusil jsem vše vyčistit, vše zkontroloval ale problém jsem sám neodstranil.


Musel jsem kontaktovat linku BEKO a objednat servis. Další den přijel technik a diagnostikoval špatnou hadici s aquastop ventilem - shořela v něm cívka. Hadici během 20min vyměnil a myčka jede. Druhou alternativou co. Jen pro zajímavost - mě se nedávno rozbila myčka Bosch po 6ti letech používání(denně),opravář naznal,že je prasklé něco u topení a je nutná oprava za tis.


Našel malou dírku v těsnění,zalepil to. Na váš e-mail doručíme slevový kupon na slevu ve výši 20- Kč, který můžete využít při nákupu nad 2. Nevypouští vodu, neždímá, netopí. Abyste nemuseli při každém problému s pračkou hned volat opraváře, s jedním z nich jsme ty nejčastější problémy rozebrali. A společně pro vás připravili tipy, jak nejčastějším závadám předcházet – nebo jak je řešit, když už nastanou. Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte.


Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. V současnosti se výrobci předbíhají v tom, čí funkce zajišťují úspornější a rychlejší mytí. Myčka BEKO půjde z domu a žádný další výrobek této značky už nezakoupím.


Ještě jedna zajímavost. Pouze vypoští,nefunguje reset. Dobrý den,máme tuto myčku 3:rokem. Doposud šlapala jak hodinky.


Ale ted bez předchozích potíží začala jen vypouštět vodu, pozdržení resetu nefunguje, jiný program jde nacvaknout,ale myčka nereaguje. Nejde ani vypnout ani zapnout pouze hučí a vypouští vodu i když ta tam není. Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Myčka pojme sad nádobí a díky přednastaveným programů zajistí jejich dokonalé umytí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky