pondělí 22. srpna 2016

Výroba etiket na med

Etikety na med pro včelaře. Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma.


Máte-li vlastní logo, můžeme jej v. Priatelia včelári, pripravili sme pre Vás širokú ponuku etikiet na poháre s medom rozdelenú do niekoľkých katalógov podľa veľkostí.

Ako je u nás už tradíciou, môžete na etikete zmeniť druh medu, Vaše meno a adresu s kontaktom, a to úplne zadarmo. Ak máte vlastné logo, môžeme ho v. Naší výhodou jsou krátké dodací lhůty, individuální přístup k zákazníkům a přijatelné ceny. Také dlouhodobě vyrábíme a dodáváme Žákovské knížky. Výroba samolepiacich etikiet podľa vlastného návrhu s expresným dodaním a grafickým návrhom zdarma.


Svadobné etikety, etikety na jubileum, etikety na pálenku a víno. Rôzne veľkosti etikiet na vodeodolnej samolepiacej fólii.

Vyrábíme samolepicí etikety na víno, pivo, pálenky, med , marmelády … Vyrobíme Vám etikety již od pár kusů, až po velkou serii. Dbáme na to, aby cena etiket byla co nejdostupnější jak pro soukromé využití (svatební etikety, dárkové etikety, …) tak i pro velkoobjemové množství. Zákazková výroba etikiet Individuálne samolepiace etikety. Ponúkame zákazkovú výrobu etikiet na individuálne použitie. Navrhneme vám dizajn etikety podľa vašich požiadaviek.


Ide o zákazkovú výrobu etikety, kde je nutné. Potřebujete pro své zboží precizní a kvalitní etikety? Vsaďte na spolehlivého partnera pro své podnikání. Zvolte výrobu etiket u RATHGEBER.


Investujeme do vývoje, rozšiřujeme své know-how ve spolupráci s výrobci automotiv, elektroprůmyslu a dalších technologicky náročných oborů. Výroba tištěných textilních etiket a samolepících textilních etiket. Ale jsem na úrovni běžného uživatele, náročnější práci si nechávám navrhnout.


Co se týká samotné etikety, samolepící je podle mě zbytečná, existuje celá řada potravinářských lepidel, které jsou na lepení etiket vhodná a přijde do určitě nesrovnatelně levněji než samolepka. Jsme specialisti na výrobu a prodej samolepících včelařských etiket na med a medovinu. Vydáváme etikety s logem, adresou včelaře, fotografií, textem o medu a kresbami.

V našem sortimentu dále naleznete nálepky na med květový, lesní, pastový, smíšený, lipový, akátový, slunečnicový, český či moravský. Pěkná etiketa je dobrá vizitka včelaře. Jsou na ní všechy potřebné údaje o medu včetně spojení na včelaře a zákazník je bude mít stále na očích. Med v hezkém obalu,s hezkou etiketou si každý doma rád vystaví i jako dekoraci. Hledáte kvalitní etikety na pivní lahve, na víno, na med či na lahve slivovice a další produkty?


TISKÁRNA LELKA nabízí profesionální tisk etiket na obaly ze skla, plastu i papíru. Samolepky se často používají jako reklamní prvek, najdou uplatnění při značení zboží, jako etikety na lahve nebo třeba na sklenice s medem. Na výrobu samolepek používáme kvalitní bílé nebo průsvitné fólie či samolepící papír.


Zajistíme pro Vás tisk samolepek různých tvarů a vzhledů. Máte malou sérii nebo se nechcete omezovat barevností? Vyrábíme textilní etikety vhodné pro našití na prádlo a další oděvy či textilie. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Množstevní slevy na pásky pro potisk kotoučových etiket !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky