úterý 16. srpna 2016

Plastové skleničky na sekt

Wellness, diskotéky, aquaparky, sportovní zařízení či. Věrná napodobenina skla - vysoká kvalita sklenic a výrobní proces dosáhly úrovně zpracování plastu do takové míry, že nerozeznáte plast od skla. Plastové sklenice na víno, sekt a aperitiv. Na nealko a long drink. Na míchané nápoje a koktejly.


Sklenice s víčkem a brčkem.

Zároveň ale výrazně snížíte náklady oproti pořízení opravdových skleniček. Nejoblíbenější varianty jsou plastové skleničky na víno a plastové šampusky. SKLENIČKY na sekt 14cl, 10ks. Elegantní jednorázové plastové skleničky na sekt v sadě.


Mohou být použity kdekoli, a to jak v práci, tak doma. Barva : čirá Používejte je pro vnitřní a venkovní příležitosti, jako jsou například narozeniny, svatby, grilování, zahradní párty nebo pikniky. V balení naleznete ks o. Na Westwing najdete sklenice, ať už skleněné nebo plastové , v mnoha atraktivních provedeních.


Staňte se členem našeho klubu a získejte slevy až na náš exkluzivní sortiment.

K tomu je tu pro vás připravena celá řada zajímavých rad a tipů, které pro vás připravují naši odborníci na bytový design. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky. Taky si udělajte svou vlastní elegantní skleničku.


Může se používat úplně všude. My ve Westwing víme, že praktická stránka nemusí vždy ustoupit té estetické. Přečtěte si tipy našich šikovných stylistů.


Poháry, skleničky nebo sklenice na víno či sekt ? Prasklé, rozbité nebo zašpiněné sklenice na sekt nejsou žádné drama. I tak pro vás máme několik typů, abyste se těmto nepříjemnostem v budoucnu snadno vyhnuli. Budete-li nakupovat sklenice, podívejte se, jestli se jedná o modely, které je. Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.


Sleničky plastové na sekt 20ks 59ml. Momentálně vyprodáno - vybírejte prosím z aktuální nabídky. Misky plastové průhledné 20ks. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Dopřejte si sekt v krásných skleničkách! Využití najdou hlavně při oslavách a výjimečných událostech.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jsou oblíbené k podávání limoná ovocných šťáv i alkoholických nápojů - piva v případě větších kelímků, slivovice, vodky a jiných tvrdých alkoholických nápojů v případě menších kelímků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky