pátek 12. srpna 2016

Samsung mikrovlnka

Je vyrobená z najkvalitnejších materiálov, ktoré sa ľahko čistia a udržiavajú. Vrátane samostatných a kompaktných rúr, varičov a mikrovlnných rúr. Nájdite najlepšie spotrebiče pre vás a vašu rodinu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Práve preto sa stáva každý rok TOP Produktom na Heuréke.


Je pravdou , že je trochu drahšia ako ostatné mikrovlnky , ale to jej odpustíme vzhľadom k pomeru ceny a výkonu. Biela a čierna technika za najnižšie ceny. Skvělý pomocník do domácnosti z nabídky Okay elektrospotřebiče!

Ide o spotrebič ocenený titulom Produkt roku, ktorý spája veľmi dobrú cenu a spotrebič určený na pohodlnú a dokonalú prípravu akéhokoľvek jedla. Samsung F300G MS23F301TAS – Recenzia. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Výber založte hlavne na tom, na čo ju budete používať.


Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu ohrievať, grilovať, piecť, rozmrazovať, variť v pare aj kombinovať niekoľko činností naraz. Vážení zákazníci, od 14. Více než 2modelů od výrobců, rychlé dodání a osobní odběr zdarma. Táto mikrovlnka v čiernej farbe sa stane nielen skvelým pomocníkom pri práci v kuchyni, ale zároveň skrášli každý priestor, do ktorého ju umiestnite.


Uživatel tak může mikrovlnce „přikázat“, aby se se zapnula v určitém momentu nebo se zpožděním, dále si může hlasově zvolit intenzitu ohřevu i předvolený program například pro přípravu popcornu. S mikrovlnnou troubou bude příprava jídla jednodušší a pohodlnější. Spotřebič nabízí praktické funkce, takže hravě zvládnete vaření, ohřívání či.


Trouba nabízí automatických programů pro zdravou přípravu vašich jídel. Inovativní vnitřní prostor z keramického smaltu nabízí nejen antibakteriální povrch, ale také velice snadné čištění. Vybrať si pritom môžete až zo stupňov výkonu.

Poskytne vám nielen ohrev, ale i automatické varenie či skvelé funkcie na rýchle rozmrazovanie. Objem rúry je litrov a vnútro má z kvalitného keramického smaltu , ktorý sa ľahko čistí. Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov. Interiér mikrovlnky je z. Rúra ponúka automatických programov pre zdravú prípravu vašich jedál.


Inovatívny vnútorný priestor z keramického smaltu ponúka nielen antibakteriálny povrch, ale aj veľmi jednoduché čistenie. Klasické mikrovlnky slúžia predovšetkým na zohrievanie jedla. Dnešné multifunkčné mikrovlnky však toho dokážu omnoho viac. Mikrovlnka dokonca dokáže nahradiť rúru na pečenie. Hoci má menší objem, dokáže upiecť mäso či koláč rovnako kvalitne ako elektrická rúra.


Trouba má elektronické ovládání a LED displej s denním časem a minutkou. Nechybí ani funkce dětské pojistky. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky