pondělí 15. srpna 2016

Kenwood chef příslušenství

Kuchyňské roboty Chef a Major představují tu nejvyšší úroveň designu a technologického know-how. Tyto roboty ocení i zkušení odborníci. Ať už zvolíte řadu robotů Classic, Premier nebo Titanium, každý kuchyňský robot Chef a Major můžete doplnit některým z široké řady našeho příslušenství. Snadno se používá a jeho součástí je.


Příslušenství pro roboty Kenwood za akční ceny. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. KRÁJEČ A STROUHAČ AT340.


Komplet obsahuje nerezových ostrých strouhacích disků: standardní hranolky, drboné hranolky, extra jemné strouhání, jemné strouhání, hrubé strouhání, tenké plátky a silné plátky. Víte, co stojí za elegantními kuchyňskými pomocníky, kteří dokáží s chutnými surovinami opravdové zázraky? Odkud se vzaly inovativní nápady a kdo vlastně stojí za vznikem celosvětově úspěšné značky Kenwood ? Free Shipping Available. Značka Kenwood patří mezi ty značky, které nabízejí pro své roboty řady Chef a Major maximální možné příslušenství.


Kenwood chef příslušenství

Mnohé z nich se bez problémů dají použít i pro řadu Cooking Chef. Konstrukčně se jedná o stejné stroje, jen je potřeba dát pozor na místo připojení. Všechny řady obsahují minimálně výstupy.


Připravte si domácí čerstvé těstoviny. Díky tomuto příslušenství k robotům Kenwood si můžete dopřát Itálii každý den ve vaší kuchyni. Tento vál je ideální na lasagne. Využití najde jak v kuchyních domácností, tak i malých podniků, či jako doplňkový stroj větších restaurací. Kenwood Chef Titanium KMC0patří mezi nejvšestrannější kuchyňské roboty.


Kromě jiného příslušenství jsem si právě dokoupila ještě jednu mísu. Akorát ta škrabka na brambory se bude špatně mýt. Je to mísa a kolem vnější strany je šmirglpapír a jak se tam ty brambory melou, tak se škrábou. Pak je to třeba z toho šmirglpapíru dostat. Nabízí precizních nerezových strouhacích diskůjemné plátky 2mm,silné plátky 4mm,jemné krouhání 3mm,hrubé krouhání 5mm,disk Julienne na tenké nudličky 5mm,disk na strouhání vhodný na parmazán nebo brambory.


Ten ocení především milovníci masa – s jeho pomocí lze snadno umlít maso na šťavnaté hamburgery, populární boloňské ragú nebo lahodnou domácí sekanou. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Metla pro jemné promísení pro roboty Kenwood Major, Cooking Chef a Chef XL Sense vhodná při zpracování lehkých dezertů a pokrmů jako jsou pěny, suflé a lehká. Nástavec je vhodný na zeleninu. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a napište. KENWOOD NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ.


K dispozici je rychlostních stupňů a pulzní stupneň. Disponuje nerezovou mísou o objemu až litru s možností použít bezpečnostní kryt na mísu proti rozstřiku. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Kenwood chef příslušenství

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Společnost PH Servis patří mezi přední autorizovaná servisní střediska na českém trhu.


Obrovský výkon a objem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky