pátek 26. srpna 2016

Jídelní souprava banquet

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naše 18dílné nebo 30dílné sady jsou vyrobeny z tradičních materiálů – keramika, porcelán, sklo s pestrými dekory, od květinových romantických vzorů po moderní či jednoduché dekory.

K tomu je potřeba zvolit vhodné nádobí, příbory, sklo a další doplňky na jídelní stůl. Kolekce výrobků BANQUET nabízí pestrý výběr jídelních souprav, talířů , hrnků , sklenic, příborů a dalšího vybavení pro stolování či posezení s rodinou a přáteli nad sklenkou dobrého vína, kávy nebo čaje. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru.


Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Moderní jídelní soupravy. Vybíráme pro Vás ty nejlepší jídelní soupravy, které prefektně doladí Vaši novou moderní kuchyň. Spokojte se jen s tím nejlepším.


Designové nádobí jako jídelní soupravy za skvělé ceny! Vyberte si z bohaté nabídky motivů a barevného provedení. V jídelní sadě naleznete hluboké a mělké talíře včetně dezertních talířků. Porcelánové jídelní soupravy se pyšní nejen svou okázalostí a jedinečným stylem, ale především kvalitou. Toto neobyčejné nádobí si pořizují často zákazníci s vytříbeným vkusem, napříč generacemi.


Mladé páry uvítají početné jídelní soupravy s decentním zdobením v moderních barvách. Talíře a jídelní sady na 4home. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Altom 18dílná jídelní sada Bianka.


Banquet , Mäser, Tognana a dalších. Elegantní jídelní souprava BANQUET DAISY se hodí k podávání jakýchkoli pokrmů. Díky svému jemnému květinovému vzoru a kombinaci modré a bílé barvy působí celá sada velice decentně.

Ideální na různé společenské příležitosti. Detail produktu Do obchodu. Nádherná jídelní sada od značky RitzenhoffBrecker, která obsahuje vše, co budete pro rodinu i návštěvu při servírování pokrmů potřebovat. V sadě najdete hluboké, mělké a dezertní talíře, šálky, podšálky a navíc hrnečky, to vše po šesti kusech. Praktické nádobí pro děti potěší jistě všechny fanoušky této animované pohádky.


Sada nádobí se skládá z misky, talíře a pohárku na vodu. Jídelní soupravy a jídelní sady, které nabízíme, mají velkou škálu vzorů. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů.


Kvalitní příbor pro každodenní použití, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky