středa 31. srpna 2016

Zahradní lavice se stolem

Dětská zahradní lavice se stolem. V menší variantě vyrábíme dětskou verzi zahradní lavice. Lavice je lehká, lehce přenosná. Smontovaná vruty 5x50.


Vyrobíme i lavice jiných rozměrů, lavičky do zahrádky, lavice na akce v přírodě a podobný zahradní nábytek podle vašeho zadání.

Lavičky se stolem souprava Taburet Lavičky se stolem souprava Taburet Decentní souprava Taburet z velmi robustní kostrou laviček a stolu. Set je velmi robustní jak kostra laviček tak i tloušťka dřeva je výrazných mm. HECHT BELIZE BROWN - zahradní lavice se stolem.


Po domluvě možna úprava lazurou do různých odstínů. Stůl a lavice jsou obratem ruky postavené. Prodám zachovalou kuchyňskou lavici.


Díky integrovanému držáku můžete sestavu donést sebou k jakékoliv party.

Pokud sestavu zrovna nepotřebujete, jednoduše ji složíte a uskladníte. Velice praktická je zahradní lavice s úložným prostorem. Dřevěná zahradní lavice se stolem je vyrobena z exotické akáciového dřeva. Nábytek je určen pro osoby a má praktický malý stůl, který při složení tvoří část sedadla. Sada lavice se stolem - masiv.


Používaný materiál je olše, topol, lípa, dub popř. Tři páry nohou, které nejsou v přímce, dávají velikou stabilitu. Pokud byste se rádi dověděli, jak o zahradní dřevěný nábytek pečovat, podívejte se na náš blog.


Kromě venkovního nábytku najdete v JYSKu vše potřebné na léto na zahradě. Zahradní sezóna v plném proudu. Rohová lavice se stolem a židlemi.


Jídelní set je složený z rohové lavice , stolu a dvou židlí, je oblíbený díky svým rozměrům a praktickému využití. DOPRAVA ZDARMA na všechny objednávky při platbě předem (kartou či převodem). Je dodávána bez povrchové úpravy, síla materiálu je cm. Venkovní lavice a lavičky jsou velmi oblíbený kus zahradního nábytku.


Lavička může sloužít jako součást zahradního posezení v kompletu se stolem a křeslem nebo může lavička stát samostatně jako místo pro odpočinek na zahradě nebo v parku.

Jakou lavičku na zahradu? Kovovou, dřevěnou z masivu, plastovou nebo ratanovou? Inspiraci a široký výběr zahradních lavic najdete na FAVI.


Praktické jsou teakové lavice s úložným prostorem. Vybírejte snadno podle barvy, ceny, materiálu, vzhledu nebo ty s dopravou zdarma. Tradiční a velmi funkční zahradní nábytek je set stolu se dvěma lavicemi s jednom kuse. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyhledávání výrazu: zahradní dřevěné lavice se stolem. V případě zájmu zajistíme povrchovou úpravu odstínu dle výběru.


Materiál o síle prken mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky