pátek 26. srpna 2016

Bazos cz

Dům a zahrada bazar zdarma. Kategorie Škoda - bazar. Inzerce zdarma online - kupte si nový byt nebo prodejte. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Reality inzerce zdarma.

Zvířata inzerce zdarma. Havarované na přední část, nosníky OK, chladiče KO. Prodám bez motoru a převodovky.


Možno prodat plachtový valník Montex zvlášť osmi-paleta, plachta koupena nová cca rok v dobrém stavu - cena 15. Kč Cena k jednání - 35. Délka m, tuhost lb. Vynikající na dlouhé hody - byl s nimi hozen český rekord v hodu s montáží (cca 1m). Lehká úzká SIC očka v černé barvě, první mm.


Vybírejte z 7inzerátů.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Auto - Tatra 8bazar. Oproti konkurenci se snažíme stavět na maximální přehlednosti a jednoduchosti.


Moto ve velice pěkném stavu,nutno vidět. Našel jsem vůz od pana Josefa Šterby. Po komunikaci s ním mi bylo sděleno, že vůz má skutečné kilometry a je druhým majitelem. Na vnitřku vozu nebylo skoro vůbec poznat, že by vůz. Telefon bude v záruční lhůtě po dobu let.


Nápověda, Dotazy, Hodnocen. Vám jej pak pošleme na mail. Nabízíme velmi bezpecnou pujcku, velmi rychlou a 1 duveru beze strachu a bezpochyby. Vítejte na stránkách podvodníci na bazoš.


Poslední dobou se rozrostl počet podvodníku na inzertní stránce výše uvedený. Tato stránka bude sloužit k dopadení podvodníků a omezení podvodů. Bazoš automobily online. Pokud navštívíte internetové stránky společnosti, budete si moci vybrat veliké řady typů, jak si vozidlo chcete vyhledat. Dobry den ,prodam vyhlidkovy let balonem od Balony.


Přihlaste se ke svým oblíbeným službám na Centrum.

Dobrý den,uvažuji o prodeji své soukromé sbírky,jedná se zhruba o 7a více mincí,s toho je větší polovina stříbrných,krásné i vzácné mince,převážně RU,ČSSR a jiné,nebudu tu vypisovat co všechno mám,foto je pro představu,prodám jen solidnímu zájemci,cena dohodou,v případě zájmu rád sdělím více info. SPZ, jedná se o kloubový nosič příslušenství s motorem Kubota 4válec diesel, 4rychlosti pojezdu(vše je hydraulické), nová počítačová jednotka, nových hadic a spousta dalších věcí. Příslušenství - hydraulická. Animační zelený green laser, výkon 150mW, infračervený dálkový ovladač, laserový zdroj DPSS-třída 3B, skaner, automatické programy-předvolitelných scén, ovládání zvuku, protokol DMX-51 vysokorychlostní krokové motory.


Nový, dosud nepoužitý, zakoupený v prodejně Muziker.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky