čtvrtek 18. srpna 2016

Veba hotelový textil

Kvalitní české damaškové povlečení a ubrusy, froté ručníky, osušky a župany - bytový textil , hotelový textil a reklamní textil. Jsme největší výrobce žakárských tkanin ze 1 bavlny. Staletá tradice a zkušenosti, spolu s nejmodernější technikou a technologií jsou základním předpokladem pro kvalitu naší produkce.


Požadovaný obsah nenalezen. VEBA , Textile Mills Ltd. BROUMOV is a leading Czech manufacturer of cotton Jacquard textiles.


The basic presumptions for the high quality of our products is the hundred years tradition and experience together with the most modern technology. Pro hotely a restaurace. Kromě bytového textilu pro domácnost nabízíme i široký sortiment hotelového textilu prvotřídní kvality. Výrobky jsou dlouhodobě testovány v průmyslových prádelnách a získaly osvědčení PROFESSIONAL garantující dlouhodobou životnost a výborný vzhled i po mnohonásobném praní. Nadčasové povlečení společnosti Veba HT jsme pro vás připravili v široké škále barev, materiálů a rozměrů.


Veba hotelový textil

Současně jsme pro vás přichystali i další bytový textil , který rozzáří váš domov. Vybírejte z naší nabídky prostěradel, ručníků a osušek, ubrusů a dalších doplňků. Vyrábíme hotelový textil s označením PROFESSIONAL, který zajišťuje komfortní pocit všem návštěvníkům hotelů a penzionů. V sortimentu hotelový textil nabízíme ložní prádlo ( povlečení ), stolní prádlo ( ubrusy ), froté ručníky, osušky, předložky a župany. Společnost Veba je tradičním českým výrobcem ložního povlečení a bytového textilu, který se stará o vaše pohodlí déle než 1let.


Elektronický obchod Textil. Vnáší pohodlné a rychlé nakupování do Vašeho domova či práce. Využijte výhody nákupu přímo od výrobce! Rádi Vám zodpovíme Vaše dotazy či připomínky, nebojte se nás oslovit.


Našich zákazníků si velmi ceníme. Teflonove ubrusy, potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy, banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy. Tradiční česká firma Veba s dlouholetou tradicí na českém i světovém textilním trhu vyrábí kvalitní bavlněné tkaniny. Z dalšího vyráběného zboží lze jmenovat africký brokát, voály nebo technické textilie.


Firma klade velký důraz na kvalitu a zdravotní nezávadnost svých výrobků podle nejvyšších evropských standardů, a proto firma vlastní certifikát. Hotelový textil je nákladovou položkou, která nedá spát téměř žádnému hoteliérovi. S rozšiřováním nabídky služeb v ubytovacích zařízeních je hotelový textil téměř neustále nedostatkovým.


Prodaváme hotelový textil : povlečení bílé a barevné, prostěradla, polštáře a přikrývky, utěrky, ubrusy, rautové sukně. Poznáte pocity hotelových hostí? Aký máte pocit, keď si líhate do bohatého vankúša, ktorý si môžete formovať podľa vlastnej potreby? Rád sa zabalíte do teplej deky pri čítaní knihy? Užívate si sledovanie televízie s malým vankúšikom pod hlavou?


A čo matrac, ktorý je po roku používania biely ako v. Nabízíme hotelové povlečení, prostěradla, chrániče matrace a koupelnové předložky. Hotelové prádlo je díky svému složení a technickému provedení přizpůsobeno ke každodennímu praní, které je v. Nabízíme damaškové ložní povlečení, ubrusy, froté ručníky a osušky pro domácnost, hotelový textil PROFESSIONAL a reklamní textil. Hlavní činností je výroba hotelového a bytového textilu.


Mezi naše zákazníky patří nadnárodní hotelové řetězce, luxusní hotely, ubytovací zařízení, restaurace, ale i rodinné penziony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky