pondělí 22. srpna 2016

Recepty z jednoho pekáče

Chcete si připravit hlavní jídlo s přílohou najednou z jednoho pekáčku? Vyzkoušejte tyto recepty , které vám usnadní a zkrátí přípravu. Na těchto obědech si pochutná celá rodina. Den předem si naložte maso.


Nakrájejte ho na kostky nebo nudličky a naložte do marinády.

Tu připravte smícháním lžíce a půl oleje, rozmarýnu, saturejky, kmínu, soli a prolisovaného česneku. Marinádu vmíchejte k masu a přidejte i na proužky nakrájenou cibuli. Recept obsahuje kuřecí maso, voňavý česnek a bazalku, bylinku naprosto typickou pro letní měsíce. Máte-li rádi kysané zelí a italské ingredience vám moc neříkají, vyzkoušejte zapékané těstoviny s kysaným zelím a uzeným masem. Rychlá večeře, která nebude rozhodně nudit.


Jídla z jednoho pekáče : tipy a rady. Pokud pekáček s jídlem podáváte na stůl, mějte připravené prkénko nebo jinou podložku. Litinový pekáč dlouho sálá teplo a je horký, nezapomeňte na chňapky nebo utěrky.

Maso použijte nejlépe vepřové, jídlo nebude tak suché, než kdybyste použili hovězí. Do většího pekáče dáme olej, rozmístíme maso, brambory, stroužky česneku, nakrájenou cibuli na měsíčky. Půlkou citronu pokapeme kuře i brambory, druhou půlku překrájíme a přidáme do pekáče. Chcete mít navařené na celý den s jednoduchou přípravou jídla? Nezabere vám spoustu času a nebudete muset v tomto vedru stát u sporáku dlouhé hodiny.


Můžete použít i kuřecí křidélka nebo prsa. Vybírejte vyzkoušené recepty na Kuře se zeleninou z jednoho pekáče , Bramboračka pro jednoho , Kuře z jednoho hrnce, Hovězí z jednoho hrnce, Kuře z jednoho pekáčku nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj. Tématické fráze: pečené brambory s krkovičkou maso a brambory z jednoho pekáče bylinkové brambory s krkovickou maso s brambory v jednom maso a brambory v jednom pekáči brambory s masem z jednoho hrnce maso a brambory v jednom hrnci brambory a maso z jednoho pekáče brambory pečené s krkovičkou brambory s masem v jednom pekáči. Na důkladně promíchanou směs dáme lehce osolené a čarodějkou potřené plátky masa, zasypeme strouhaným sýrem a pečeme asi hodinu ( z toho minut přikryté a potom dopečeme odkryté).


Oběd z jednoho pekáče podáváme jako hlavní cho který dobře zasytí. Nejlepší recepty z vepřového! Bůček, rolády, kotlety nebo dušené soté.


Nesmrtelné kuře: Jak ho naporcovat a připravit, abyste ušetřili. Z jednoho pekáče : Dokonalé párky, kuřecí i kotlety, po kterých se zapráší. Božské palačinky: Nadýchané sladké pokušení, kterému neodoláte!


Obracený řízek s tarhoňou.

Gyrosové kuře z jednoho pekáče s plesnivýma bramborama- recept ! Kuřecí stehna pečená s rýži z jednoho pekáčku. Nedělní oběd z jednoho pekáče. Suroviny: kg brambor (i více) balíček kuřecích řízků balíček drůbežích jater (kuřecí, krůtí) cibule papriky malá rajčátka sůl, pepř trochu oleje. Pečené kuře se zeleninou z jednoho pekáče , Foto: My Cooking Diary.


První kuchařka nejúspěšnější české foodblogerky Kateřiny Saint Germain Lustigové. Její obsah a koncept vychází z food blogu My Cooking Diary. V kuchařce najdete receptů, které vám poskytnou inspiraci od rána do večera na jeden.


Recept z jednoho pekáče recepty , které budete milovat. Sbírka vyzkoušených receptů s fotkou a srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé kuchaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky