úterý 16. srpna 2016

Kuchyňské váhy staré

Možno použít jako dekoraci do bytu,chalupy nebo stylové restaurace. Kuchyňské hodiny z poloviny 20. Rovnoramenné váhy patří k nejstarším a už z předhistorických dob jsou známy například velmi jemné váhy na drahokamy.


Inzerát staré kuchyňské váhy v okrese Rokycany, cena 600Kč, od vojtech. Zdravím, prodám tyto staré kuchyňské váhy , vhodné například do sbírky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Inzeráty staré váhy - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Ostatné - Stare vahy bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Starožitné kovové Váhy , závaží. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Staré spotřebiče se sváží k recyklaci, kde jsou nejprve odstraněny nebezpečné látky.

Moderní stroje pak oddělí kovy, plasty a další materiály k dalšímu využití. Získané materiály se použijí k opětovné výrobě. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


O produktu: kov, 55x17x22cm. Nabízím k prodeji kuchyňskou retrováhu ze tých let minulého století. Váha má rozsah vážení -12kg. Dvě stupnice, prvá horní je - 100dkg, dílky po 1dkg, dolní – 12kg, dílky po 1kg.


Pro každou stupnici je posuvné závaží. Vážení indikují dva protilehlé hroty. Na boku u stupnic je vyvažovací šroub. Vážná miska je odnímatelná. Mají krásnou patinu stáří.


Je možné je vyleštit nebo nechat tak jak jsou. Přesný rok stáří mi není znám. Staré krásné kuchyňské váhy s mosaznými miskami. Stav nálezový, dobrý, doporučuji vyleštit.


Prodám originální staré litinové kuchyňské váhy s možností vážení do 10kg.

Celkový rozměr 59cm x 23cm x 34cm. Váhy jsou v původním stavu nečištěné. Vhodné jako dekorace do chalupy. V nabídce na antikprodej. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


V případě zájmu mi volejte na uvedené telefonní číslo. Sencor, ECG, XAVAX a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky