pondělí 1. srpna 2016

Otočný stojan pod dort

Otočný dřevěný stojan pod dort. Dekorujte, servírujte, zdobte, ukazujte a hlavně se z něj radujte. Z poctivého dřeva, masivu břízy, vyrobený otočný stojan na dorty.


Deska je lepená, takže se nebude kroutit. Osazeno ložiskem pro snadné otáčení.

Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. Na podnosu dort rovnou servírujte. Můžete použít také k servírování zákusků, chlebíčků, ovoce, a dalších laskominek. Domácí cukrářské stojany pod dorty a dezerty.


Profesionální dortové točny pro prezentaci dortů na úrovni. Na stojany můžete umístit finger food a další slané delikatesy, které vyniknou na každé party a rautu. Nabízíme stojany všech cenových kategorií.

Přestože se otočné stojany pod dorty používají k usnadnění práce se zdobením, skleněný stojan spíše vynikne jako podnos pod slavnostní dorty, cupcakes, finger food a další zákusky na svatby, narozeninové oslavy, rauty a další události. Praktický stojan vám ulehčí práci při zdobení. Je-li vybaven točnou, pak je to ještě jednodušší. Pro dorty jsou tyto praktické stojany skvělým řešením.


Některé modely jsou opatřeny. Skleněný otočný stojan na dort , dezerty nebo na servírování koláčů. Dodáváno v barevné kartonové krabici.


Chystáte dort na narozeninovou oslavu a pokaždé přemýšlíte jak dort nepoš. Je to také praktický dárek pro všechny, kdo rádi připravují dorty či. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. I přesto, že nám lékaři doporučují omezit mlsání, jednou za čas si nějakou dobrůtku dopřeje snad každý.


A nemusí to být zrovna čokoládové tyčinky nebo želatinové bonbóny z obchodu, ale například i domácí dort nebo cupcake, tedy sladký košíček. Cukrářka tak může volně otáčet zdobeným dortem a jednoduše zdobit zrovna tam, kde potřebuje - odpadá tak namáhavé zvedání dortu a jeho neobratné otáčení na klasické, neotáčivé, podložce.

Na otočný stojan lze umístit průměrově větší podnos a zdobit tak i velké dorty zcela bez problémů. Na táce… Máme na skladě. Pevná kovová lakovaná konstrukce s černou snadno otočnou základnou o průměru 4mm. Tác na dort kartonový zlatý 35x35cm. Ozdobte dort jako profesionál!


Umístěte dort na podtavec a otáčejte horní částí, zdobení dortů bude snadnější. Vyrobeno z kvalitního plastu. Dortový stojan otočný , naklápěcí. Chrómový stojan na muffiny.


Plastový stojan poschodí. Máslový či jíný krém se vám bude dobře nanášet na dort položený na otočný stojan na dort pomocí cukrářského nože. Na ploše je naznačeno dílů pro jednodušší rozvrhnutí zdobení dortu. S otočným stojanem na dorty budete mít vždy krém nanesený rovnoměrně po celém dortu.


Stojan otočný servírovací cm. Pomocí jedné ruky talíř otáčíme a druhou rukou zdobíme. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky