pátek 5. srpna 2016

Curver krabičky na potraviny

Hodí se nejen do skříňky nebo na kuchyňskou linku, ale také do ledničky a do mikrovlnky. Díky plastu odolnému vůči vysokým a nízkým teplotám ji také můžete mýt v myčce. Speciálně profilovaná víka usnadňují otevírání krabičky.


Investujte do nejvyšší kvality a svého pohodlí. Výrobek je opatřen certifikátem. Praktické krabičky na potraviny byly vyrobeny z materiálů té nejvyšší kvality. Užitečné doma, v práci a ve škole. Umožňují zachovat svěžest sendvičů, ovoce a zeleniny.


Díky nim bude svačina vždy stejně dobrá jako hned po přípravě. Skladujte a přenášejte jídlo v cukrářských krabicích a krabicích na potraviny. Mají ideální rozměry a díky chytré konstrukci se s nimi snadno pracuje.


Koupit si u nás můžete krabice na výslužku s uchem, dortové krabice ve velikostech, krabice na zákusky nebo o Vánocích oblíbené krabice na cukroví. Krabiček na potraviny není nikdy dost! Curver krabičky na potraviny.


Přenášení, skladování, uchovávání. Díky krabičkám na potraviny není nic snadnějšího než si například přinést oběd do práce. Lze je bez problému vložit do mikrovlnné či pečicí trouby (bez víka). LockLock dóza na suché potraviny o objemu litru je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Tato dóza je určena ke skladování suchých potravin, které v ní díky těsnicímu víčku vydrží déle čerstvé.


Pomyslete na své pohodlí a investujte do. Kompletná ponuka produktov z kategórie dózy na potraviny ponúkaná pod značkou curver , ktorá je zárukou kvality. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu. Zlacnené produkty v kategórii dózy na potraviny sú označené modrým štítkom.


Produkty, pri ktorých máte možnosť využiť zľavový kód sú označené zeleným. Vhodné do mikrovlnnej rúry (bez veka), mrazničky i chladničky. Možno ich bez problému vložiť do mikrovlnnej rúry, či rúry na pečenie (bez veka). Kompletní nabídka produktů z kategorie dózy na potraviny ponúkaná pod značkou curver , která je zárukou kvality. Prohlédnete si také další produkty v našem katalogu.


Akční produkty v kategorii dózy na potraviny jsou označeny modrým štítkem. Produkty, u nichž máte možnost využít slevový kód jsou označeny zeleným. Sada praktických krabiček, které se hodí za všech okolností. Ukládejte v nich potraviny , polotovary a dokonce hotové pokrmy.


Díky odolnému plastu můžete krabičky ukládat na horká i studená místa. Dóza na potraviny vyrobená z materiálů nejvyšší kvality. Inovativnost její konstrukce spočívá v použití vrstvy silikonu integrovaného do víka krabičky. Tato vrstva zajišťuje maximální těsnost.


Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky