středa 24. srpna 2016

Vaflovač tchibo

Vydařené belgické vafle se poznají podle nadýchaného vnitřku a křupavého povrchu – a k tomu potřebujete správný vaflovač. Rovnoměrné rozdělení těsta Pro úspěch je rozhodující, aby bylo těsto naprosto rovnoměrně rozdělené. A proto je tento vaflovač vybaven mechanismem otočným o 180°. Těsto se krátce zapeče.


Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Syn miluje vafle odmalička a vaflovač jsem kdysi pořídila kvůli němu.

Pokud vašim víkendovým snídaním vafle schází, vaflovač seženete na e-shopu Tchibo. V osmi letech mě dokonce překvapil vlastním dílem. Po příchodu domů jsem ho našla v kuchyni v zástěře.


Na internetu si našel recept a tuhle dobrotu si připravil. Vaflovač na bruselské vafle Obj. Tento vaflovač je ideální na přípravu oblíbené belgické speciality, která se tradičně podává s jahodami, banány, šlehačkou nebo horkou čokoládou. Abyste mohli s přípravou vynikajících vaflí okamžitě začít, najdete v tomto návodu k použití také recept. Přejeme Vám dobrou chuť!


Newsletter Tchibo , ktorý ma bude informovať o aktuálnych kolekciách, súťažiach, zľavách a špeciálnych akciách.

Zobraziť vzorový Newsletter tu Potvrdzujem, že som si prečítal(a) Podmienky pre spracovanie osobných údajov a súhlasím s nimi. Tchibo vytvárala personalizované profily na základe môjho nákupného a používateľského správania s cieľom lepšieho prispôsobenia reklamných a webových ponúk mojim osobným záujmom. Tchibo Coffee Service are passionate about coffee and working Stronger Together with our customers, suppliers and colleagues. Watch our video to see inside our UK Head Office in Epsom, Surrey, and meet some of our team. Každé úterý objevujte v e-shopu Tchibo.


Obsah Vážení zákazníci! S vaším novým vaflovačom obratom ruky –v pravom slova zmysle –pripravíte chutné vafle. Pomocou otočného zariadeni. I věc z druhé ruky může dobře sloužit.


Doporučuje nás zákazníků. Tchibo - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Cena 449Kč plus poštovné. Osobní vyzvednutí v centru Prahy. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


Možnosť doručenia objednávky do kamenných obchodov je momentálne nedostupná. Objednávku si môžete nechať doručiť priamo k Vám domov teraz s dopravou zadarmo pre všetkých.

Madlo je tepelně izolované, a tak nehrozí popálení při manipulaci s přístrojem. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky