pondělí 8. srpna 2016

Čajová keramika

První hroudu hlíny jsem držela v ruce před 30-ti lety. Nejprve mne očarovala čajová keramika , konvice, konvičky a misky, a tak jsem se postupně inspirovala čínskou a japonskou keramikou. Fascinovalo mě točení na hrnčířském kruhu, spirály, šikmá tažená ucha.


Tuzemská i zahraniční keramika vyrobená podle našich požadavků a dlouholetých zkušeností s přípravou čajů a provozem čajoven. Snažíme se vytvářet návrhy čajového nádobí tak, aby byly výrobky nejen esteticky podařené, ale aby také splňovaly praktické požadavky, které si příprava a způsob podávání jednotlivých čajů žádá. Přihláška na kurz Čajová konvice.

Máte-li zájem o tento kurz, vyplňte prosím formulář. Dám vám co nejdříve vědět, jestli je na kurzu volné místo a pošlu vám bližší informace k rezervaci místa na kurzu. Vaše údaje poslouží pouze k naší komunikaci a nebudou poskytnuté žádným dalším osobám. Kamenina, porcelán pálená v peci na dřevo. Publish modules to the offcanvas position.


Co je to gaiwan (zhong) a jak jej používat? Historicky byl gaiwan určený k přípravě velkolistých zelených čajů nebo světlých oolongů. On-line obchod s keramikou a porcelánem pro milovníky a příznivce čaje a čajových obřadů.


Příslušenství k přípravě čaje a kávy, šálky, hrnky, podnosy a ohříváčky.

Konvičky, anglický porcelán, asijská keramika. Dárkové předměty a čajové teploměry. Rozvoz po celé ČR, provoz hodin a 3dnů v roce. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole.


Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Japonská keramika od Made in Japan pochází přímo od jeho výrobců – japonských hrnčířů. Nádobí Made in Japan je funkční, exkluzivně navržené, má vkusný design a dlouhou životnost.


V unikátních kolekcích najdete jídelní servis, talíře mělké i hluboké, misky, mísy, tácy, servírovací set na sushi, čajový. Whether it be retail, corporate, private banking or technology, we have a long history in. Ku príprave kvalitného čaju sa vám zíde vhodná konvička a praktické príslušenstvo. Ak svoju obľúbenú konvičku ešte nemáte, možno si vyberiete práve z nášho výberu. A ak ju máte, možno zistíte, že jedna väčšinou nestačí.


K neoddeliteľnej súčasti sypaných čajov patri čajová keramika. Pokud byste měli zájem o více čajových sa než je skladem , neváhejte nás kontaktovat, je možné pro Vás zajistit obratem jakékoliv množství. Jsou vyráběny s hlíny, která udržuje.


Keramické kalabasy na pití Maté.

Porcelánové nebo kameninové výrobky zejména anglické, japonské nebo čínské výroby. Zastoupena je zde i značka kvalitního kostního porcelánu Fine Bone China. Kovové konvice na čaj, např.


Dovolte nám, abychom vám představili naši kolekci keramických výrobků s motivy z ručně malovaného herbáře z 18. Tento herbář pochází ze sbírek klášterní knihovny řádu premonstrátů v Nové Říši u Telče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky