pondělí 1. července 2019

Keramické mísy

Vyrábíme tyto široké mísy. Tato zahradní keramika se hodí třeba na nízko roustoucí květiny do exteriéru nebo jako mísa na sušené ovoce či sušené květiny do interiéru. Keramické mísy , Tupeská keramika. Jsem velmi rá že se tomuto krásnému umění někdo stále věnuje. Jedná se o kvalitní ručně formovanou mrazuvzdornou zahradní keramiku ( keramické květináče) vyrobenou v České republice.


Výroba má takřka půl druhého století dlouhou tradici.

Vlivem volby odstínů (keramických květináčů) je třeba počítat s delší dodací lhůtou v případě neskladových zásob. Na maso, lasagne nebo créme brulée. Pojďte se podívat, co se vám hodí. Vyberte si malé misky i velké salátové mísy z různých materiálů - porcelánové i keramické.


Budete je chtít všechny! Prohlédněte si naše nejoblíbenější keramické misky a mističky. Stejné motivy, jako zdobí mísy a misky v této kategorii, zdobí také cukřenky, veselé hrnky nebo třeba originální keramické.


Přitom keramicka je jedním z nejstarších materiálů, který lidé používají k denní potřebě.

V kuchyni si své místo držela už od pravěku jako nástroj vhodný ke skladování potravin. Ze začátku jako jediný tvrdý a odolný materiál s. Porcelánové mísy a misky v tradičním i moderním designu v kvalitním provedení povýší každé stolování i vaření na výjimečný okamžik. Zahradní keramika a její výroba v oboru keramické květináče má takřka půl druhého století dlouhou tradici. Vynikající odolnost, česká výroba a více než stoletá tradice. Pohodlně se z nich jí, poslouží k přípravě pokrmů a mají velmi různorodý vzhled.


Velké oblibě se těší keramické zapékací mísy v mnoha velikostech a varech. Vybírejte z 6produktů v kategorii misky a mísy. Tohle jsou vzpomínky mého dětství na Slovácku.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Pekáče a zapékací mísy. Všechno nabízené zboží máme skladem. Doručení zboží až domů nebo osobní odběr.


Vítám Vás v keramické dílně Lubora Březky a srdečně Vás zvu na prohlídku do galerie výrobků. Zaměřuji se na kusovou a malosériovou zakázkovou výrobu. Používám pouze své ruce, schopnosti, kruh, něco málo ručních nástrojů, kvalitní materiály a tradiční výrobní postupy.


Přírodní materiál je do kuchyně to nejlepší.

Nakupte tradiční keramické mísy a misky s glazovaným povrchem. S nákupem keramiky u nás nemusíte mít strach při balení si dáváme velmi záležet! Lze k nim rovněž vybrat keramickou vázu ve stejném dekoru. Jsou praktické a velmi stabilní.


KERAMICKÉ MISKY A MÍSY - ZAPÉKACÍ, POLÉVKOVÉ, SALÁTOVÉ. Nezbytnou součástí každé domácnosti jsou keramické mísy a misky různých velikostí. Uplatní se jak při přípravě jídla tak i při jeho servírování. V naší nabídce najdete velké keramické salátové mísy i menší zapékací či polévkové misky. Porovnání keramiky (0) Tříděno podle:.


Součástí mísy je i keramická podmiska. Vhodné umístění této keramické mísy je náhrobní deska. Odolává nepřízni počasí. Paramerty: průměr cca cm.


Výška včetně podmisky cca 11cm. Vnitřní hloubka mísy cca cm. Designové mísy a dózy za skvělé ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky