pondělí 1. července 2019

Rychleschnoucí osuška sportisimo

Společnost SPORTISIMO s. Pokud nám udělíte souhlas, budeme zpracovávat cookies pro personalizaci a cílení reklam. Všechny tyto sportovní rychleschnoucí ručníky, plážové deky, osušky a skládací podložky na pláž (34) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Tím Váš nákup ale ještě skončit nemusí. Podívejte se také na další zboží z kategorie Plážové deky, osušky, ručníky nebo kontaktujte naši zákaznickou podporu.


Rychleschnoucí skladné osušky a surf ponča. Kvalitní osušky, které zaujmou nejen svou funkčností, ale i originalitou. Doba pro sušení ručníku je až 3x rychlejší, než u standardních bavlněných ručníků.


Tento šikovný outdoorový pomocník je tenký, lehký a skladný a tím se z něj stává vhodný společník. Osušky Towee jsou zárukou skutečně stylového léta! Vyberte si z řady originálních motivů a na c. Osušku využijete jak doma, tak v terénu. Vhodná k voděk, při sportu, v posilovně i do koupelny. Navíc oceníte stylové praktické poutko i perfek.


Přestože se ručník Nikwax umístil na pomyslné(těsné) druhé pozici, byl během testu dříve subjektivně sušší než ručník McNett. Vypadá to tedy, že ručník McNett intenzivněji přivádí kapalinu k povrchu a tím déle trvá ohřátí povrchu ručníku na teplotu vzduchu(na povrchu je více vody). Uschne mnohem rychleji než osuška bavlněná. U Towee osušek se nemusíš bát, že na pláži zabloudíš na cizí ručník.


Towee rychleschnoucí osušky jsou originální svými motivy a ani z praktického hlediska tě nenechají ve štychu – elastické poutko je připraveno na to nejmenší zabalení a na pověšení kdekoliv na tvé. Oboustranná plážová osuška Sunflower je vyrobena ze 1 bavlny (froté) bez použití umělých vláken. Sportovní rychleschnoucí osuška z mikrovlákna saje dobře vodu i pot a je ideální na jakékoli sportovní aktivity. Plážové ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Sprinter, Boll, Lifefit a dalších. Ultralehká rychleschnoucí osuška ve fialové barvě. Lehká rychleschnoucí velmi savá osuška ve fialové barvě. Love is in the Air rychleschnoucí osuška.


Prdel rychleschnoucí osuška. Historky z klobouku rychleschnoucí. Hodnocení produktu: (). Všetky predajne Sportisimo sú do 29. Kromě originálního designu vás osušky Towee nadchnou absorpční funkcí a skladností.


Oproti klasickému froté ručníku usychají mnohem rychleji a díky praktickému poutku ji snadno sbalíte třeba i do kabelky. Zatímco na sušáku budete mít prádlo několik hodin, rychleschnoucí osuška Apex z mikrovlákna bude suchá jako první. Přitom díky své vysoké absorpční schopnosti dokáže nasát až trojnásobné množství vody, než je její samotná váha.


Pojme 3x více vody než je její hmotnost. Představujeme vám novou kolekci měkkých a lehkých utěrek Ultra-Fine, díky jemnému materiálu z mikrovlákna dokonale absorbuje vodu a nedráždí pokožku uživatele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky