středa 16. září 2015

Detska deka se jmenem

Nenechte si ujít naši pestrou nabídku a vybírejte praktické dětské deky do kočárku. Nabízíme dětské deky vlastní výroby, těšit se tedy můžete na široký výběr materiálů, barev a velikostí nebo Vám na deku vyšijeme obrázek z nabídky i jméno Vašeho miminka. Dětská deka se jménem Vašeho miminka. Deka je z měkké, hypoalergenní BIO bavlny.


Skvěle se hodí do kočárku nebo do postýlky.

Jméno miminka vložte do poznámky před dokončením objednávky. Text bude zobrazen, dle Vašeho zadání. Rozměry: 100x75cm, vzor kola a auta 120x90cm.


Velmi příjemná deka nejen do kočárku se jménem Lukášek. Cuddleme - Super měkká oboustranná dětská deka. Stylová elegantní konstrukce vytváří perfektní deku, která umožňuje Vašemu dítěti mazlit se , tulit se Lze použít v interiéru při hraní, v postýlce, venku, v kočárku. Dětský svět Deka se jménem a příjmením.


V katalogu nemáme podrobnější informace o detska deka se jmenem.

Hodnocení produktu:. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Deka s výšivkou, se jménem Na našem facebookovém profilu najdete alba s hotovými výrobky pro inspiraci i album spokojených zákazníků. Projděte si nabídku,vyberte si obrázek ,který se vám líbí, rozklikněte a přečtěte si popis kde je uvedeno jak objednat. Barvy soft fleecu : bílá, krémová, tyrkysová, sv. Pokud nám do poznámky nenapíšete číslo výšivky (obrázku) deka bude vyšítá jen se jménem!


Upozorňujeme, že jak jméno napíšete, tak bude vyšité. Pohlídejte si prosím malá, velká písmena, háčky, čárky. Barvu výšivky doporučuji vždy v barvě. Bud Spencer, vlastním jménem Carlo Pedersoli, dokázal svými filmy rozveselit miliony lidí.


Jeho charakteristické fackovací scény, a především jejich ozvučení připomínající plácání mucholapky obrovských rozměrů, je pro mnohé nezapomenutelné, tak proč se nepotěšit potiskem této filmové legendy? Za každé další jméno nebo datum narození se připočítává navíc 40Kč. Fleece deka je vyrobena z dvojí vrstvy fleece s úpravou proti žmolkování.

Výšivka je pouze na jedné straně deky. Druky na okrajích deky umožňují zvednuté okraje spojit a vytvořit prostředí, ve kterém se miminko cítí bezpečněji. Vlastnosti množství aktivit na dece i hrazdě v praktické přenosné tašce možno prát v pračce na °C. Nádherná dětská dečka s možností vlastní výšivky. Na dečku je možné pod výšivku nechat vyšít vlastní text.


Dečka je vhodná jako dárek. Multi-zavinovačka, deka ,fusak Feecové zavinovačky Péřové zavinovačky,specialitky Šněrovací zavinovačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky