středa 9. září 2015

Eta tyčový mixér

Tyčové mixéry patří mezi první spotřebiče, které obydlují naši kuchyni. Jejich poměr cena-výkon-velikost je totiž nepřekonatelný. Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka. Pokud však mixujete častěji a ve větším množství, nebo jste milovníky ovocných smoothie, měl by vaši kuchyňskou linku zdobit i kvalitní stolní mixér.


Skvělou volbou je třeba oblíbený stolní mixér ETA Vital Blend s extra silným motorem, který rozseká a rozmixuje i ty nejtvrdší potraviny. Pokud se porozhlížíte spíše po tyčovém mixéru, vsaďte na výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantním černo-nerezovém provedení. Díky bohatému příslušenství je opravdu univerzální, nezabere mnoho místa a po připevnění nástavce je ihned připraven k provozu.


Bude tak vždy po ruce všem rodičům, usnadní vaření. Plynulá regulace otáček umožňuje optimální nastavení rychlosti dle potřeby. Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér Příkon (W): 8objem hlavní nádoby (l): 1. Mistrovským dílem jsou tyčové vysavače s mopem, které v jednom kroku vysávají, vytírají i suší, jako to umí třeba model ETA AquaMaster.


Mezi opravdovými mistry rychlého a efektivního úklidu pak vyniká tyčový vysavač ETA Moneto AquaPlus, se kterým získáte hned tři šikovné úklidové pomocníky v jednom. Pokud byste raději mixér s univerzálnějším využitím, neměl by vám uniknout stolní mixér ETA Vital Blen který zvládne i výrobu oříškových másel nebo ledové tříště. Lze jej také využít na mixování teplých pokrmů – třeba polévek, a tak jej ocení i rodiče malých dětí. Nechybí systém EasyClick, nože z nerezové oceli, měkká rukojeť, výkonný motor aj.


Příslušenství ke spotřebičům ETA prodlouží jejich životnost a rozšíří nabízené funkce. Přinášíme radost a užitek více než let. Nádoba na mixovaní o obsahu l zaručeně vystačí pro celou rodinu a několik rychlostních.


Eta tyčový mixér

Stolní mixér ETA Vital Blend vám usnadní mixování, míchání, sekání i drcení. Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly. Plastový tyčový mixér o příkonu 4W vám usnadní přípravu polévek, omáček, kaší nebo zeleninových pyré. Všestranný a vysokovýkonný tyčový mixér nepozná prekážky! Hravo si poradí aj s tými najtvrdšími surovinami.


Navyše ponúka unikátny mlynček na korenie a kávu, bez rizika neporiadku. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Vybrali jsme pro Vás Ponorné mixéry. Mixérů, šlehačů i sekáčků se na trhu vyskytuje velké množství. Ať už si vyberete tyčový mixér nebo ruční šlehač, určitě ho při přípravě pokrmů oceníte. Eta Rizzo je tyčový mixér s nerezovou tyčovou hlavicí, tichým DC motorem o výkonu 400W a bohatým příslušenstvím pro široké využití. Jde o pomocníka, který v kuchyni ušetří spoustu času i námahy.


Ich pomer cena – výkon - veľkosť je totiž neprekonateľný. Vďaka príslušenstvu navyše môže tyčový mixér nadobúdať mnoho podôb, a tým aj mnoho funkcií – šľahanie či sekanie tak pre neho bude hračka. Tyčový mixér nesmí chybět v žádné domácnosti, v níž se aspoň tu a tam vaří.


Eta tyčový mixér

Upozornění: Tento ponorný mixér pasuje na všechny vyrobené ty. DC motor s dlouhou životností a vysokým výkonem 8W. Jedná se totiž o praktického pomocníka, který vám může v kuchyni ušetřit spoustu času i námahy. Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.


Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky