středa 30. září 2015

Kořenka skleněná

TESCOMA násypky pro sáčky s kořením SEASON ks, na závěsné liště. Kořenka skleněná 1ml – čirá. Rozměry 57xmm, výška mm. Na víčku je těsnící guma. Skleněná kořenka - dřevěná 150ml.


Designový i praktický výrobek do Vaší kuchyně.

Dóza na koření je designový i praktický výrobek do Vaší kuchyně. Obje120ml Není tato kořenka. Detail produktu Do obchodu. Okořeňte si jídlo i kuchyň! Pořiďte si mlýnek na koření, sůl a pepř a slánky a pepřenky na finální dochucení pokrmů.


Některé z našich mlýnků na koření jsou průhledné, takže když je naplníte kořením, budou fungovat i jako ozdoba kuchyně. Speciální dózy a skleničky uchovají koření správně a navíc pěkně na očích. Při vaření hned budeme vědět, kam sáhnout.

A to jak pro základní koření, tak i pro různé speciality. Praktické jsou například otočné stojany na kořenky. Vaše osobní data budou použita ke zkvalitnění našich služeb na těchto stránkách a dalším účelům uvedeném v dokumentu ochrana osobních údajů.


Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové. Celoskleněná kořenka se skvěle padnoucím těsněním o objemu 1ml. Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled. Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů. Korkové zátky nutno přiobjednat.


Pro skladování koření a bylinek je vhodnější tmavé sklo. Pokud nebudou kořenky vystavené dennímu světlu lze použít i čiré sklo. Brillante obsahuje: 16x kořenka skleněná s plastovým víčkem a chromovou povrchovou úpravou, 1x otočný dřevěný podstavec o rozměrech 1x 1x 3cm. Podstavec je vyrobený z gumovníkového dřeva. Kč APT Sada nerezových magnetických kořenek se stojanem 3. Americké brambory ( kořenka ). Drcené chilli papričky ve skleněné kořence.


V nabídce skleněné kořenky pro uchovávání více druhů koření ve vaší kuchyni. Dřevěné kořenky jsou standardně dodávány bez koření.

Tato oblíbená kořenka v kombinaci s dřevěným víčkem, které má pevné gumové těsnění, je ozdobou vaší kuchyně. Kč 3Kč Sada červené slánky a pepřenky Sabichi, 1ml Skladem -. Malá skleněná kořenka s těsnícím skleněným víčkem na klipovém uzávěru. S kořenkami Kilner se vám nestane, že budete dochucovat vaše dobroty vyčpělým kořením bez vůně.


Dokonalé hermetické uzavření dózičky zamezuje přísunu vzduchu, který má na koření neblahý vliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky