středa 9. září 2015

Trixie kleště na drápky

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for trixie and trixie toy story. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Jsem hrubě nespokojena s tímto výrobkem. Přihlašte se pro zobrazení cen. Proto by drápky měli kontrolovat pravidelně všichni chovatelé.


Pokud si nejste jisti, jak správně používat kleště na drápy, abyste zvířeti neublížili, váš veterinář vám jistě dobře poradí. Kleště mají zarážku, které umožňuje. Především si musíte pořídit skutečně kvalitní kleště na drápy a ty najdete právě u nás. Odpovědný majitel mazlíčka hlídá, zda nejsou drápky příliš dlouhé, protože by pak mohly způsobit bolest při chůzi. To může vést ke špatnému držení těla.


Při chůzi nebo běhu na tvrdém povrchu jsou drápy. Jako zodpovědní majitelé psa byste vždy měli dávat pozor, aby drápky psa nebyly příliš dlouhé, což může zapříčinit psovi bolest nebo špatné. Pro všechny druhy drápků - nerezavějící, přizpůsobivé kovové čepele, neklouzavá rukojeť, bezpečnostní uzávěr. Jsou vyrobené z nerez oceli.


Vhodné i pro hlodavce, ptáky a kočky. Nůžky na drápy s bezpečnostním uzávěrem a nastavitelnou čepelí V případě, kdy si pes zatrhl dráp nebo jsou jeho drápky moc dlouhé, může být pomocí těchto nůžek takový dráp individuálně, a to díky nastavitelné čepeli, odstřižen. Nůžky a kleště na drápky psa , k ostříhání drápků psa, k pěstění a hezkému vzhledu tlapek psa. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Menší kleště na drápky s bočním střihem, vhodné pro malá plemena psů. Kč bez DPH 12Kč s DPH. Kleštičky na drápky k rychlému a přesn. Tyto kleště na drápky slouží ke štípání drápků všech domácích zvířat. Speciální čepele z nerezové oceli drápek nerozštípnou.


Drápky můžete svým mazlíčkům stříhat za. Přerostlé drápky způsobují psovi mnoho nepříjemností, proto je vždy dobré mít po ruce praktické kleště. Díky protiskluzové rukojeti je pohodlně uchopíte. Jinak hrozí nebezpečí že bude drápek bolestivě krvácet. Tyto nůžky na drápky jsou obzvláště vhodné pro malá zvířata jakou jsou králíci, morčata a jiní hlodavci, protože jsou malé a snadno se s nimi manipuluje.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kvalitní kleště na drápky. Péče o drápky je velmi důležitá činnost a musí být prováděna pravidelně.


Podívejte se na naší nabídku! Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Máme kleště na drápky - výběr necháme na vás. Ve druhém díle školy SUPER ZOO vám poradíme jak správně vybrat kleště pro vaše zvířátko (pro pejsky, kočky, hlodavce) a jak přistupovat k samotnému stříhání drápků.


Při zkracování prosím dbejte na to, aby drápky nebyly příliš krátké, protože se v nich nacházejí nervy a cévy. Přílišné zkrácení může způsobit bolest a vést k infekci. Nejlepší je požádat svého veterináře o radu a nebo aby Vám ukázal, jak se správně drápky zkracují.


Lze použít na drápky malých zvířátek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky