pátek 11. září 2015

Stříbrná souprava

Motiv hvězda - stříbrná souprava S18. Stříbrná souprava spirála S047. Kč Evolution Group Překrásná. Krásné soupravy šperků rozzáří jakýkoli outfit a doladí ho do nejmenšího detailu.


Stříbrná souprava

Buďte elegantní, svůdná i půvabná. Stačí si jen vybrat z pestré. Dárková krabička ke každému šperku ZDARMA! Zásilky odesíláme každý pracovní den ve hod. Naše šperky jsou přímo stvořené ke kombinování.


Abychom vám ukázali, jak krásně můžou některé sady šperků vypadat, připravili jsme ukázku těch nejoblíbenějších. Všechny soupravy stříbrné jsou nabízeny jako celek, nebo si z jakékoli stříbrné soupravy můžete zakoupit pouze jednotlivé šperky. Nechcete ztrácet čas dlouhým vybíráním? Originálně sladěné soupravy Swarovski Elements jsou řešením, jak být nádherná, neodolatelná a originální rychle a jednoduše. V naší nabídce najdete nejen romantické svatební šperky, ale také soupravy pro formální příležitosti, okázalé společenské události či pro sport a denní nošení.


Stříbrná souprava

Souprava SWAROVSKI BIS26. Hodnocení produktu:. Gardinia lanková souprava Race stříbrná matná 5m pro montáž do výklenku, na pevný podklad délka lanka 5m - lze zkracovat včetně spojovacího materiálu návod součástí. Sedací soupravy Vášeň tvořit krásné domovy je motto, se kterým vybíráme sedací soupravy do naší nabídky.


Najdete v ní pohodlné sedačky s úložným prostorem, rozkládací nebo pro každodenní spaní. Skladem (ks) 3Kč bez DPH. Patina kovu, technický vzhled a barva karneolu broušeného do homole vytváří harmonický celek.


Stříbrná souprava

Popis: Nabízím luxusní starožitnou stříbrnou sadů s měsíčním kamenem. Náušnice i přívěsek jsou rhodiované a je zdobené zirkony. Jedinečná romantická souprava s překrásně vybarvenými lila perlami nejvyšší kvality AAA a třpytivými zirkoniemi. Fialkové perly mají excelentní lesk. Luxusní stříbrná souprava šperků ozdobená temně červeným broušeným přírodním granátem.


Podle legendy byl kousek granátu zavěšený v Noemově arše, aby rozptyloval světlo. Vesměs jde o významné modní doplňky do společnosti. Ovšem určitě to není podmínka. Na žádost přepravců, aby se omezila manipulace s hotovostí a možnost přenosu nákazy, jsme vypnuli platby na dobírku.


Využívejte prosím online plateb nebo plateb předem na účet. Set je nabízen bez řetízku. Pěstujte svou spokojenost a zdraví každý den a užijte si následující sklizeň.


Ve stříbrné kombinaci probouzí tyto jedinečné šperky vznešenost, jemnost a přepych. Vám zajistí zájem okolí. Tato okouzlující souprava , doplněná malými třpytivými zirkony, je zárukou kvalitního zpracování českých výrobců. Pětidílná souprava , která obsahuje visací i nevisací náušnice, nesmí chybět v žádné šperkovnici. Romantická souprava , se kterou zazáříte!


Nošeno párkrát, super stav!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky