pátek 25. září 2015

Papírové kelímky s víčkem

Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré. Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě.


V klidu si najděte plastový kelímek s víčkem za nejnižší ceny a nebo plastový kelímek s víčkem pro pohodové oslavy, párty a další akce.

Nabízíme Vám široký výběr jednorázového nádobí jako jsou různé kelímky ,. BIO papírové jednorázové kelímky. Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka. Vybírejte z naší kompletní nabídky kelímků na kávu a využijte množstevní slevy. Pro jednorázové použití. Vzhledově velmi atraktivní pro svojí čirost , srovnatelný s kelímky krystal.


Kelímky pro ochlazovače vody. Papírové kelímky a víčka. Paper cups with lid 330ml, 6pcs, printing.

Toto víčko má otvor na pití a pasuje na kelímky s průměrem hrdla mm. BIO plastové kelímky (PLA,CPLA) Misky. Jedná se o kvalitní bílé víčko vhodné pro papírové kelímky. Pokud prodáváte kávu nebo jiné teplé nápoje, pak se bez kelímků s kvalitními víčky prostě neobejdete. Misky s víčkem z PET, průhledné přepravní misky s integrovaným víčkem.


Krabičky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabičky s víčkem , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. KELÍMKY NA KOSMETIKU VELKOOBCHODNÍ NABÍDKOVÝ KATALOG OBALŮ NA KOSMETIKU A POTRAVINY Jak mohu obaly objednat? Objednávky příjimáme pouze e-mailem.


Následně Vám připravíme cenovou nabídku s uvedením termínu dodání. Společnost TechDraw Office s. Již let pro Vás, naše zákazníky, nabízíme zboží v rozsahu, který nemá v kamenném obchodě obdoby, jsme NEJVĚTŠÍ PAPÍRNICTVÍ V PLZNI - Slovanech, Farského 6. Nestíháte si ráno před odchodem z domu vychutnat svou oblíbenou kávu? Máme tu pro vás řešení v pod. Reklamní papírové kelímky jsou ideální pro reklamu a budování povědomí o značce. Misky s integrovaným víčkem Misky oválné s víčkem (PET) Dressingové misky Salátové misky.


Potisk kelímků od tis kusů.

Víčko vypouklé bílé pro papírové kelímky průměr mm, ks v balení. Cena je uvedená za balení. Jednorázové krabičky na pečivo, plastové jednorázové krabice na pečivo, jednorázové misky na salát, včetně misek na sendviče i jednorázové plastové misky s víčkem a vidličkou.


Všechny tyto plastové vaničky s víčkem jsou praktické obaly, určené pro prodej potravin, včetně jejich krátkodobého uskladnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky