čtvrtek 17. září 2015

Gramofonové desky praha

Vyberte si v našem eshopu nebo přímo v prodejně - při nákupu zboží nad 2. Výkup knih i gramodesek probíhá každý všední den od 9. Vítejte na stránkách knihkupectví a antikvariátu Spálená 53. Vaše objednávky budeme vyřizovat po skončení mimořádných vládních nařízeních. Milovníky vinylů velmi často upoutá už samotný obal desky , který pro svou velikost nabízí pomyslné plátno pro umělcovo vyjádření obsahu alba díky jedinečné grafice.

Od absolutních klasik, jako jsou alba Pink Floyd nebo Led Zeppelin, které nemohou chybět v žádné klasické sbírce, až po unikáty z japonské provenience, které patří k těm nejváženějším. Prodáváme a vykupujeme gramodesky. Najdete u nás repasované gramofony, zesilovače, reproduktory a další. Opravujeme gramofony a jukeboxy. ZKONTROLUJTE PROSÍM SPRÁVNĚ VYPLNĚNÝ EMAIL, JINAK VÁM NEBUDEME SCHOPNI DORUČIT POTVRZENÍ O VYŘÍZENÍ OBJEDNÁVKY.


Objednávky s osobním odběrem budou vyřízeny po skončení mimořádných vládních opatřeních. Antikvariát bazar Praha – bazar výkup a prodej věcí. Specializujeme se zejména na hudbu konce 60.

Nákupu desek se věnujeme dlouhou dobu a od začátků jsme byli velmi zklamaní kvalitou desek, které se pohybují po internetu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Oh Ruby, nechtěj mi lásku brát, Křížem krážem (SP) Pavel Bobek, Fr.


SP, singl, deska i přebal v dobrém stavu. Tak bude hrot jehly správně veden oběma stopami drážky a přenášet správně stereofonní zvukový záznam. Při čelním pohledu na drážku desky by měla jehla přenosky (respektive hrot) tvořit kolmici gramofonové desky. Hodnota boční síly se nastavuje dle hodnoty svislého přítlaku na přenosku. Fakticky je ovšem působení.


Vinylové, neboli gramofonové desky jsou hudební nosiče, které se k distribuci hudby hojně využívaly od konce 19. LP gramofonové desky , vinylové desky O nás náš antikvariát bazar LP gramofonové desky , vinylové desky a knih má dlouholetou tradici. Pak je nahradily kazety, CD a DVD disky. Dnes se vinylové desky prodávají stále a to především jako zboží pro milovníky specifického zvuku gramofonové produkce. Přehled prodejen LP desek v Praze.


Prodejny s vinyly a LP bazary jsou řazené dle městských částí Prahy. LP desky , vinyly, gramofonové desky Praha. Popis: Prodám gramofon.

K předání Praha , Děčín. Stojan na gramofonové desky - Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Desky neustále aktualizujeme, a tak tu můžeš najít jak starší oblíbenou klasiku, tak i desky od novějších interpretů.


Kromě fungl nových vinylů prodáváme i ty bazarové. Naší specialitkou jsou vinylové hand-made doplňky, které pro tebe s láskou a péčí vyrábíme. Věříme, že ti pomůžeme najít přesně ten kousek.


Gramofonové desky , vinyly, gramofonové jehly, zesilovače, sluchátka, mix pulty a spousty dalších věcí pro dj a sběratele LP. Máme dárky k objednávce, dopravu zdarma a studentské slevy. Nabízíme univerzální police na vinylové desky.


E-shopové objednávky expedujeme standardně. Na prodejnách běží i osobní odběry. Po Brně a okolí jsme spustili vlastní rozvoz te.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky