pátek 25. září 2015

Plastový regál

Plastový regál

Nosnost celého regálu při rovnomě. Plastové regály skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Velmi kvalitní plastový regál vám bude dobře sloužit jak v interiéru, tak při umístění venku. Regál je složen ze polic, každá police má nosnost kg.


U tohto regálu oceníte možnosť nastavenia výšky políc. Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál pomocou svorky priskrutkovať k stene. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin. Na všechny regály je prodloužená záruka let.


SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného. Ačkoli je slovo regál italského původu a do našeho jazyka bylo přejato z němčiny, neexistuje důvo proč upřednostňovat zahraniční regály před regály české výroby! Regál využijete jako spolehlivého pomocníka pro jednoduché a přehledné ukládání předmětů v nebytových prostorách - kanceláře, sklady, školská zařízení, garáže nebo dílny.


Plastový regál

Estetická stránka není prvořadá věc, pro kterou je plastový regál Jupiter vyroben, je však běžně prodáván i do domácností. V prípade, že si chcete zostaviť regál podľa svojich predstáv, vyberte si samostatne predávané nosníky, police, spojky a ďalší materiál potrebný pre zmontovanie regálov. Možnosti využitia regálov sú rôznorodé, svoje uplatnenie nájdu najmä v skladoch, dielňach, garážach alebo v ateliéroch.


Výšku police snadno nastavíte přesně podle svých potřeb. Rozměry regálu jsou (v × š × h) 1× × cm. Vybírejte si Regálové sestavy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Koupelnové regály koupit o objednat u OBI.


Plastový regál

Praktické plastové regály a poličky najdou své uplatnění v kuchyni, koupelně, ve spíži, garáži i dílně. Police a regály jsou vyrobeny z kvalitní plastu a vynikají vysokou stabilitou, nosností i odolnotí proti nepříznivému a chladnému počasí, jsou proto ideální i na balkony, terasy a na zahradu. Ak ste hľadali regál , ktorý splní aj tie najnáročnejšie požiadavky, tak ste ho práve našli.


Regál JUPITER je ideálnym riešením aj do vlhkých, prípadne exteriérových priestorov. Voděodolné boxy Scuba vyřeší váš problém se skladováním předmětů ve vlhkých nebo přímo záplavových oblastech. Pravidelné akce a slevy na Regály.


Jednoduše si ho tak nainstalujete přesně na místo, které vám bude připadat nejvhodnější. Nemluvě o tom, že se plastový regál hodí opravdu do každé místnosti. Vkusné a praktické plastové regály vyrobené z PVC a polypropylenu jsou velice lehké. Jejich montáž se provádí bez použití nářadí a šroubů.


Je to velice jednoduché! Kvalitní materiál a unikátní tvar polic zaručuje velkou nosnost polic. Můžete jednoduše upravovat šířku a výšku polic regálu, jako.


Našu ponuku kovových regálov uzatvárajú plastové regály a ich predstaviteľom je plastový regál BASIC PLAST, PANDORA a RHEA. Policový regál so policami skvele poslúži v kúpeľni, špajze, garáži i kuchyni. POTREBUJETE CERTIFIKOVANÉ REGÁLY?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky