pátek 25. září 2015

Dětská pračka na vodu

Vše je vyrobeno z kvalitního pevného plastu. Robustní a živé barvy přitahují pozornost i těch nejnáročnějších dětí. Dětská automatická pračka na baterie a vodu. Zvuky napouštění vody, praní a otáčení bubnu, ždímání, otevírací přední dvířka, vysunovací zásobník na prací prostředky, v zadní části vypouštěcí hadice.


Dokonalá dětská láhev na vodu s brčkem, která se bude hodit na každou túru s dětmi. Ať navštívíte Boubín nebo Vesuv, díky své velikosti bude vždycky po ruce a praktické brčko pomůže s.

Po zavření dvířek dětské pračky lze vysunout přihrádku na prací prostředek a nalít do pračky vodu. Po vyprání vodu vypustíte hadicí upevněnou na zadní straně pračky. Nevhodné pro děti do let. Pračka baterie - na vodu.


Pomoz mamince se špinav. Napájení na 2x AA baterie (nejsou součástí). Obsahuje také ramínka.


Mnohé pračky používají pouze studenou vodu , přípojku na teplou vodu každá pračka rozhodně nemá. I přípojka na teplou vodu u nejlevnější pračky vám tak může ušetřit nějakou tu korunu.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Udělejte dvojitou radost. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tyto dětské hračky zaručeně způsobí hodně radosti, vaše dcerka se bude cítit dospěle a důležitě.


Využijte Feedo krabice , ve kterých vám chodí vaše objednávky - přinášíme vám snadný návod na výrobu pračky. Vaše děti budou určitě nadšené :-) ⭐ KDE NÁS JEŠT. Krásné růžové provedení s jednorožcem.


Díky velké pračce budete mít ve vaší rodince oblečení stále čisťounké! Sada obsahuje pračku, žehličku, žehlící prkno, které je součástí pračky, odkládací prostor na vyžehlené oblečení, ramínko a. Ke každé objednávce přistupujeme iindividuálně. Jsme otevřeni jakékoliv spolupráci. Po zapnutí se spustí melodie a pračka začne prát. Hračka je napájena dvěma AA bateriemi, které nejsou součástí balení.


Výrobek je vhodný pro děti od let věku. Na prádle i po vyprání zůstávají skvrny, pračka je během praní úplně studená nebo přeruší program v půlce praní. Všechny tyto indicie ukazují na to, že pračka neohřívá vodu.

Na vině může být poškozené topné těleso, což je problém, který bez opraváře nevyřešíte. Děti velmi rádi napodobují své rodiče při domácích pracích. Růžovo-bílá pračka je vyrobena z kvalitního plastu, který je odolný a vydrží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky