čtvrtek 17. září 2015

Chladící vitrína prosklená bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty chladící vitrína - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Značková prosklená chladnice.


Velká chladící schopnost - rychle vychladí celý prostor. Elektro - Prosklená chladící bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vzhledem k velkému množství nabízeného zboží, prosíme odpovídejte na inzeráty pomocí e-mailu, odpovězte tedy na inzerát. Bohužel není možné řešit dotazy telefonicky a to ani formou sms. Vitrína má ventilované chlazení, LED osvětlení.

Chladící nerezový stůl se třemi dveřmi a chladící nástavbou. Nabízíme široké spektrum chladicích vitrín pro různé účely. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nábytek - Prosklena vitrina bazar. Prosklená chladící vitrína NORDline ARC -1R Prosklená vitrína ARC - 100R značky Nordline spadá do kategorie obslužných pultových chladících vitrín.


Pro své uživatele nabízí. Neutrální vitrína JUKA DOLCE 90. Chladicí vitrína obslužná MISSOURI A PS 6. Nabízí bazarové lednice, mrazáky, myčky, pračky a sporáky pro domácnosti a chladící techniku pro podnikatele.


Obsahuje informace o možnosi zapůjčení zboží, záruku a nabídku eko-likvidace. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Chlazení dynamické pomocí vnitřní ventilátoru s koncovým spínačem otevření dveří (dá vypnout).

Profesionální lednice do gastro provozů - vše skladem, velký výběr. Eshop s výbavou pro Gastro provozy. SCAN Prosklená lednice Cool Cube - Coca Cola. Výroba a montáž dřevěných anglických kuchyní na míru.


V naší nabídce naleznete chladící vitríny přístěnné, chladící vitríny obslužné, ale také nerezové stolní vitríny, chladící vitríny na prezentaci zmrzliny. Dalším chladícím zařízením, které Vám pomůže uchovat Váš salátový bar neustále čerstvý, je chladící samoobslužný salátový bar včetně osvětlení. V elegantním černém provedení ze všech stran prosklená (izolovaná skla). Přední polovina vitríny je vybavena dvířky v oblém provedení s izolovaným sklem a osazena intenzivním 2x LED osvětlením, které neohřívá vnitřní prostor a prezentuje potravin ve všech patrech. PROFI prosklená chladící vitrína ZOIN JUNIOR 2(B) Kombinovaná s chladničkou - ze zadní strany (směrem od obsluhy) je chladící vnitřní prostor s dvířky viz.


Na maso, uzeniny, saláty, zákusky, chlebíčky, mléčné výrobky, nápoje a jiné. Výparník v horní části vitríny. Odtávání výparníku automatické s následným odpařením kondenzátu ze záchytné vaničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky