středa 16. září 2015

Parafínový zábal na ruce doma

Domácí parafínový zábal - omlazující péče pro vaše ruce i nohy, kterou zvládnete doma sami! Naše ruce a nohy jsou každodenně vystaveny námaze, která na nich zanechává stopy. Postup při aplikaci parafínového zábalu rukou, zábal lze použít i na nohy. Jak si udělat parafínový zábal Je známo, že parafínové zábaly jsou velmi prospěšné a jejich účinky působí na tělo a pokožku velmi příznivě.


Na to, abyste si mohla sama doma udělat parafínový zábal , potřebujete parafínovou vaničku Therabath. Ponoříte ruce do rozehřátého parafínu a už jen vnímáte teplo, které Vám rozšiřuje cévy, působí blahodárně na drobné klouby rukou, svalové napětí i.

Parafínový zábal rukou. Během působení parafínu dochází k uvolnění svalů a kloubů a právě proto se parafínové zábaly používají jako součást rehabilitační léčby, zejména pak při degenerativním onemocnění kloubů rukou. Ptáte se, proč volit parafín od Eureka? Jsme experty na tepelnou terapii. Našim prvořadým cílem je zlepšovat kvalitu vašeho života.


Díky této kombinaci máte jistotu, že svému tělu dáváte to nejlepší na trhu. Jak se dělá parafínový zábal rukou? Před parafínovým zábalem se ruce nejdříve vydezinfikují, aplikuje se peeling a teprve poté se ruce ponoří do lázně s teplým parafínem.


Vosk okamžitě přilne na pokožku.

Ruce se zabalí do plastikových a speciálních froté rukaviček a nechá se až minut působit. Pro nejlepší účinnost doporučujeme minimálně jeden zábal měsíčně. Můžete si na něj zajít do specializovaného kosmetického salonu, ale hravě ho zvládnete i doma.


Na několik sekund ponořte ruce. Odstraní se odumřelé a suché části pokožky, kůži zjemní a dodá ji vyživu, pokožka po takové kúře pak může daleko lépe absorbovat hydratační a vyživující složky kosmetických přípravků. Esence, parafínový zábal. Tento parafín je velmi jemný, měkký a nemastný. Vhodný k aplikaci při všech terapiích, kde je potřeba špičková kvalita vosku.


Chcete je strávit v domě, kdykoliv a bez příplatku za vybavení? S TianDe se to stalo realitou! Krémový parafín na ruce a nohy brazilská pochoutka rozmazlovat ruce a. Jednorázový parafínový zábal s výraznou vůní whisky, takže i můži si přijdou na své, pokud jim nabídnete tento parafínový zábal. Skladem ve středu u vás.


To se může hodit těm, kteří vystavují své ruce jednostranné námaze, jakou je třeba práce na počítači. Na naše ruce se díváme každý den. Vidíme je když píšeme na klávesnici, vaříme si kávu, čteme… Zkrátka není snad aktivita, kde by naše ruce nebyly důležitou součástí a našimi pomocníky.


Na parafínový zábal můžete zajít do kosmetického salonu nebo si ho můžete aplikovat i doma. Před zábalem proveďte peeling rukou, aby se odstranila odumřelá kůže a zábal lépe účinkoval.

Manikérka nejdříve zbaví ruce nečistot a pak ruce namasíruje. Díky masáži se kůže na rukou více vyživí. Následuje parafínová lázeň, která prohřeje klouby, prokrví ruce a dodá pokožce mladistvý a sametový vzhled. Po zhruba půlhodině se zábal sundá. Ruce jsou na první pohled vyživené a hladké.


Vyrobte si svou vlastní! Domácí koupelová sůl pomůže s nachlazením, stresem i omlazením. Podle toho, jak často si budete parafínový zábal dělat, zvažte investici, kterou do této kosmetické procedury hodláte investovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky