pátek 4. září 2015

Lehký oběd v létě

To je rychlý lehký oběd , který je hotový za minut, na který spotřebujete chléb, který už není ve špičkové kondici, a který budete chtít znovu a znovu. Většina z nás v tomto období vyhledává lehký a osvěžující letní oběd , který v nás nevzbudí pocit těžkosti. Naše volba proto nejčastěji padne na zeleninové saláty, které jsou zdrojem širokého spektra vitamínů, minerálních látek, jsou bohaté na oxidanty a náš organismus. Studené polévky příjemně osvěží i zasytí.


Osvěžující lehký oběd nebo večeře, po níž nebudete muset mít výčitky. Co si dát v letních hicech a zároveň už jen zavzpomínat na okamžiky strávené u šumícího moře, či se naopak naladit na vlnu blížícího se odpočinku?

Do nového roku spousta lidí vstupuje s pár kily navíc a těžkým žaludkem. Mohou za to různé sváteční dobroty, kterými se o Vánocích a silvestru často přecpáváme. Kdo se chce nadbytečných tukových zásob zbavit, nemusí hned přejít na přísnou dietu.


Lehký zeleninový salát. V létě míváme chuť spíš na lehčí pokrmy. I ty ale musí být chuťově výborné a pestré. Tady je malá inspirace. Nevíte co si dnes udělat k jídlu?

U nás si vyberete jednoduchý a chutný recept na základě doby přípravy, typu kuchyně, obtížností nebo způsobu přípravy. Všechny ingredience si stanovte v jakém množství je máte rádi, opravdu je to jen dle chuti :)) Nejdříve dejte vařit těstoviny dle návodu na obalu. Tématické fráze: lehký oběd lehký zdravý oběd lehký oběd recept recept na lehký oběd lehké obědy zdravy oběd lehké obědy recepty lehké recepty na oběd lehký zdravý oběd recept obedy recepty recepty na lehky obed lehky obed recepty rychle a lehké obědy recepty zdravý oběd recept zdravy obed recepty recepty na lehke. I na grilu se dají dělat zdravá jídla – ryby, libové maso, zelenina i ovoce místo nakládaných mastných bůčků nebo krkovic, ze kterých kape marináda, která se na roštu změní v černý škvarek.


Zralé a čerstvé ovoce nám vykouzlí chutný a zdravý nápoj, na kterém si pochutnají jak děti, tak i dospělí. Tortilla pokaždé jinak. Těstovinový salát s restovanou zeleninou Hlavní jídla. Top saláty na lehký oběd recepty, které budete milovat.


A protože moje děti milují těstoviny, je tu opět. Oběd - recepty na každý den. Vytvořte si vlastní svěží, barevný a lehký oběd nebo večeři - tzv. Ale výborný je také v létě , tehdy porce grilujeme společně s jablky zabalené v alobalu.


Stačí zařadit do jídelníčku lehčí a zdravější jídla a vše doplnit trochou pohybu. Nabízím recept na salát z bulguru, který přijde vhod jako lehký oběd nebo večeře v parných letních dnech. Zastavil jsem se na zde na rychlý a lehký oběd v parném dni. To že byl rychlý souhlasilo, ale lehký opravdu nebyl.


Změnil jsem názor po přečtení lístku a zvolil kachnu.

Dal jsem si kachnu v pálivé omáčce s rýží. Jídlo bylo příjemně pálivé a kachna výborně ochucená a křupavá kůrčička, přesně. Připravte si výborný dietní oběd. Podívejte se na vyzkoušené recepty, které si můžete uvařit nejen při dodržování dietnějšího režimu. Vydatný, ale lehký oběd nás nakopne potřebnou energií pro zbytek dne.


Je ale možné skloubit kvalitní potraviny, výborné jídlo, moderní design a příjemnou obsluhu? Dneska vám představíme míst, kde se rychle, ale přitom kvalitně najíst. A navíc se tam určitě seznámíte s fajn lidmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky