pondělí 28. září 2015

Sada hrnců tescoma triumph

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními celonerezovými úchyty. Sklonerezové poklice s otvorem pro páru umožňují dokonalou kontrolu vaření. Pro přípravu všech oblíbených pokrmů je zde sada hrnců Triumph od značky Tescoma.


Obsahuje kusů kvalitního nádobí z prvotřídní nerezavějící oceli. Hrnce, rendlík a pánev jsou opatřeny extra silným sendvičovým dnem, které dobře vede teplo a zamezuje připalování. Devítidílná sada obsahuje dva hrnce s poklicí, dva kastroly s poklicí a rendlík. Nepřilnavý povrch s charakterem neleštěného přírodního kamene zajistí že se pokrmy nepřipalují, vaření je rychlé a rovnoměrné. Nádobí je určen pro používání na elektrické desce, vhodné pro všechny typy varných desek včetně indu.


Všechny nádoby mají odměřovací stupnici, rendlík oboustrannou nálevku a poklici s otvory. Na prípravu všetkých obľúbených pokrmov je tu sada hrncov Triumph od značky Tescoma. Hrnce, rajnica a panvica sú opatrené extra silným sendvičovým dnom, ktoré dobre vedie teplo a zamedzuje pripaľovaniu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců , kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje.


TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Doplněno sklonerezovými poklicemi s otvorem pro únik páry, který umožňuje dokonalou kontrolu vaření.


Rendlík s nálevkou je opatřen cedicí poklicí s malými a velkými otvory pro komfortní cezení. Nové nádobí navždy řeší problém s nakloněnou poklicí, skapávání páry na sporák a plýtváním energií. Nářadí teď můžete mít prakticky odložené přímo v hrnci a tím stále po ruce, aniž by vám jídlo v hrnci chladlo – ať už. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Tato sada nádobí je vhodná pro všechny typy sporáků. Výrobce nabízí záruku let. Luxusní kuchyňské nádobí se sklonerezovými poklicemi, masivními nerezovými úchyty, extra silným sendvičovým dnem a odměřovací stupnicí. Sady nerezového nádobí tak patří k základní výbavě každé moderní kuchyně.


Celkové hodnocení nejlepších sad hrnců. Která sada nádobí nejlépe naplní vaše očekávání? Dobrým poměrem kvality a ceny vyniká sada nádobí Tefal UNO.


Pro vášnivé kuchaře, kteří chtějí do odolného nádobí investovat, je navržena sada nádobí Tescoma HOME PROFI, která obsahuje množství hrnců a dalšího nádobí ve vysoké kvalitě. Fissler SOLEA - ks sada hrnců. Solea je prémiová linie inspirovaná zákazníky, kteří jsou orientovaní na design, mají vytříben.


Sada nerez hrncu triumph.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky